Skip to main content

28 Ianuarie. Robert Turcescu: „În acest moment nu se pune problema plecării de la B1”

 

turcescu

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu a spus că a avut discuții cu mai multe posturi TV, dar că va rămâne la B1, scrie Evenimentul zilei. Declarația vine în contextul în care au apărut informații că Robert Turcescu ar merge la România TV.

”Am oferte din toate zonele media. Au fost o grămadă de propuneri, inclusiv de la RTV. Am avut discuții cu mai toate posturile, fiindcă se știa că îmi expiră contractul cu B1”, a declarat Turcescu, subliniind că "în acest moment nu se pune problema plecării de la B1. Am un contract nou, de la începutul sezonului. Sunt la B1 Tv, conform contractului”.
Sebastian Ghiță confirmă negocierile cu Robert Turcescu pentru RTV. Jurnalistul spune că rămâne la B1 TV
Sebastian Ghiță confirmă negocierile cu Robert Turcescu pentru RTV. Jurnalistul spune că rămâne la B1 TV


Anul trecut, 19.014.000 de persoane s-au uitat cel puțin un minut la un post de televiziune, la nivel național, conform sondajelor Kantar Media. Cifra este cu 6.000 mai mare decât în 2012, potrivit unei analize Forbes România.

La nivel urban, numărul persoanelor distincte care au urmărit un program TV cel puțin un minut a fost de 10.480.000, cu 10.000 mai mic decât în anul precedent.
Indicatorul de audiență reach reprezintă numărul de persoane distincte care au urmărit o televiziune cel puțin un minut, într-o anumită perioadă de timp. Spre deosebire derating, care arată media de telespectatori pe minut pentru un program TV, reach-ul se referă la persoanele distincte.
Pro TV a avut un reach național 18.901.000, cu 53.000 mai mare decât în 2012. La nivel național, 10.417.000 de orășeni au urmărit cel puțin un minut Pro TV.
Câți români s-au uitat la televizor în 2013?


Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a contestat la Uniunea Naţională a Barourilor modificările introduse recent la statutul avocaţilor şi care schimbă regulile de publicitate, prin limitarea posibilităţii acestora de a-şi promova activitatea şi rezultatele obţinute, conform unor surse juridice, citate de Mediafax.

În plângerea prealabilă depusă la UNBR, avocaţii solicită revocarea în parte a actului administrativ atacat, respectivele reguli referitoare la publicitatea formelor de exercitare a profesiei şi la publicitatea profesională, precum şi suspendarea efectelor până la soluţionarea plângerii.
Schimbarea regulilor de publicitate, contestată de avocaţi prin plângere prealabilă


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu