Skip to main content

Adrian Năstase, lăsat mult în urmă de Bianca Drăgușanu. Divorțul Biancăi, prima știre la Pro TV și la Antena 1

 

bianca

Publicitate

Divorțul Biancăi Drăgușanu de Victor Slav a aruncat în planul doi condamnarea fostului premier Adrian Năstase. Bianca a fost, aseară, prima știre atât la Pro TV, cât și la Antena 1, iar timpul acordat evenimentului monden la știri a fost consistent.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, o monitorizare a principalelor jurnale de știri de ieri ale posturilor generaliste și a timpului acordat de televiziuni subiectului Bianca Drăgușanu. Cercetarea a fost făcută în exclusivitate pentru Paginademedia.ro de către compania MediaTrust.

PRO TV. Divorțul Biancăi a avut parte, la Știrile Pro TV de la ora 19.00 (unde a fost subiect principal), de aproape opt minute (de două ori mai mult decât subiectul Adrian Năstase). Cazul fostului premier a fost a doua știre a jurnalului: Năstase ar putea fi liber la vară. A treia știre a fost achitarea medicului Brădișteanu.

ANTENA 1. Observatorul Antenei 1 s-a deschis tot cu Bianca. Subiectul a avut parte de două minute și jumătate. Jurnalul de pe Antenă a continuat tot cu un subiect monden: Andreea Marin – La zână ar putea veni barza, un subiect de aproape două minute.

A treia știre de la Observatorul principal a fost Deputatul și-a scos familia în stradă (cazul deputatului Dan Cristian Popescu).

KANAL D. Principalul jurnal al Kanal D s-a deschis cu o știre despre Cătălin Botezatu: Bote, cel mai râvnit Burlac. După două minute de “Bote”, a doua știre a fost divorțul Biancăi de Victor Slav. Potrivit datelor puse la dispoziția Paginademedia.ro de MediaTrust, subiectul a avut parte de două minute și jumătate.

TVR 1. Jurnalul TVR de la ora 20.00 s-a deschis cu o știre despre un medic condamnat pentru malpraxis (un material pe aproximativ un minut). A urmat o știre despre o învățătoare cercetată penal și despre o “Anchetă în forță, la școala 10.”

PRIMA TV. Bianca a lipsit și din principalul jurnal de știri al postului Prima TV unde, pe primul loc, a fost “Țarul CFR, achitat”. A doua știre a fost “La doi ani în comă alcoolică”. Adrian Năstase a fost în program, la a treia știre: Din nou după gratii.

Primele trei știri la jurnalele posturilor generaliste și durata lor în ziua de marți, 7 ianuarie:

  Subiect   Durata secunde  
Pro TV
1 Victor si Bianca divorteaza 455
2 Nastase ar putea fi liber la vara 201
3 Medicul Bradisteanu, achitat 67
Antena 1
1 S-a rupt lantul de iubire Bianca - Victor 153
2 La Z‰ana ar putea sa vina barza 113
3 Deputatul si-a scos familia ”in strada 158
Kanal D
1 Bote, cel mai r‰avnit burlac 128
2 Bianca divorteaza! 155
3 Unde sunt petrecerile de altadata? 125
Prima TV
1 \"Tarul CFR\", achitat 163
2 La 2 ani i”n coma alcoolica 119
3 Din nou dupa gratii 119
TVR 1
1 Condamnat pentru malpraxis 70
2 Invatatoarea, cercetata penal 114
3 Ancheta i”n forta, la scoala 10 155
TVR 2
1 Dosarul Zambaccian 108
2 Justitia, prinsa la mijloc 128
3 Ponta, i”n atentia CSM 22

Sursa: MediaTrust, analiză pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • acest divort este de actualitate. pana la urma,stirile se muleaza dupa preferintele romanilor. si cum oricine este la curent si cu cancanurile, mi se pare normal ca structura buletinului de stiri sa fie modificat pentru a cuprinde toate categoriile de stiri
 • Un divort Bianca Dragusanu va eclipsa cu totul orice alt subiect din media, chiar si pe cele politice. Din pacate pentru acestea, nu cred ca ruptura se va produce prea curand, cu siguranta prezentatorul de la meteo, Victor Slav ii va mai acorda o sansa roscatei.
 • dupa ce divorteaza de slav, bianca se marita cu bote pentru repararea onoarei lui de barbat, mai ia niste bani frumosi si din nou divorteaza pentru nepotrivire de caracter. :) care ai nevoie de-o dama care sa te ia de barbat sa-ti repare onoarea pierduta prin revistele de scandal ai caror paparazzi te-au fotografiat cu limba in gura altui barbat? :) grabiti-va, ca oferta nu tine decat pana la urmatorul mariaj! :) cine mai doreste, cine mai pofteste? :)
 • E un cerc vicios intretinut de televiziuni/ziare colorate etc . Daca la PRo se discuta despr asta , Antena nu poate rata subiectul si invers. Nu cred ca oamenii vor neaparat sa vada BIanca la tv ci pentru tv uri e mult mai comod sa produca barfa ieftina si costuri de productie mici decat sa faca ceva interesant care inseamna bani cheltuiti . Interesant ar fi un exercitiu de comun acord in care producatorii,redactorii etc sa ignore un personaj o perioada si cu siguranta nu va mai fi cerere apoi . E firesc ca analizele media sa arate ca Bianca a facut audienta atata vreme cat e prezenta la toate emisiunile din primetime sau offPT .E un film bun al lui Woody Allen-TO ROme with Love in care Roberto Begnini este facut vedeta peste noapte de tv si abandonat apoi tot peste noapte . Evident o ironie !
 • "Adrian Năstase, lăsat mult în urmă de Bianca Drăgușanu. "

  Asta-i Romania!
  Savurăm încă "circul" in locul "pâinii" (a nu se intelege că-i reprezentata de Nastase).
 • in ce tara traim? stirile despre o boarfa si despre un fotbalist cocalar sunt pe prima pagina. va dati seama cat de batuti in cap suntem? astia sunt vedete din cauza oamenilor care cumpara revistele de cancan si se uita la emisiunile astea de 2 bani. ce a facut aceasta Bianca in viata ei? in afara de multe m.i facute in stanga si in dreapta pentru o pereche de Louboutin? macar daca era actrita de filme porno, atunci putea fi vedeta. dar ea nu este actrita, ea este prostituata. si Cristea ce a facut la viata lui? ca fotbalist este un ratat, exista o gramada de alti fotbalisti la noi in tara mai talentati decat el. singura vedeta in toata combinatia asta este Victor, fost model, cu o cariera cat de cat statornica la meteo. asta in conditiile in care un prezentator meteo poate fi vedeta. dar sincer nu inteleg ce invata copiii nostri din toate astea. cineva spunea acum cateva zile aici ca televiziunile comerciale nu au rolul de a educa. de acord, dar ce te faci cand toata mass media este plina de divortul anului? Petrisor Obae daca iti respecti cititorii te rog scoate acest articol despre Bianca si divortul ei. Imi place pagina ta pentru ca nu se coboara la nivelul acestor cancanuri infecte. chiar nu are ce sa caute printre articolele tale o stire despre aceasta petarda. si chiar stiu ce spun cand sustin ca este prostituata.
 • Sint curios daca la scolile de presa pe care ambele televiziuni de top le au sau avut in trecut a predat cineva cursul despre "cum sa deschizi principalul jurnal de stiri cu o stire de cancan" ? Atata vreme cat nu se mai fac lucrurile profesionist de ce sa ne miram ca la scara mai mare in Romania se poarta impostura ?

Trimite un comentariu