Skip to main content

B1 TV, taxat cu 10.000 de lei pentru Lumea lui Banciu și Vadim Tudor

 

vadim

Publicitate

Ieșirea lui Corneliu Vadim Tudor la emisiunea Nadiei Ciurlin și limbajul folosit de Radu Banciu în emisiunea sa au atras postului de știri o amendă de 10.000 de lei din partea Consiliului Național al Audiovizualului.

Este vorba despre o ediție a emisiunii Talk din data de 29 noiembrie în care invitat a fost Corneliu Vadim Tudor care s-a certat în direct cu Angela Bălan, fost membru PRM, căreia i-a adus mai multe acuzații și injurii.

Din afirmațiile lui Vadim:

  • „”Pot să mă duc cu o mahalagioaică de tipul acesta în Parlamentul European? (...) dar nu se poate opri pentru că ea...Cât ai băut Angela, de ai limbarița asta, femeia lui Dumnezeu?!
  • „Ai fost patru ani senatoarea mea și ai fost cea mai proastă membră a Senatului! Cea mai slabă membră a Senatului!”

În plus, vizată și o emisiune Lumea lui Banciu, în care realizatorul a vorbit despre premierul Republicii Moldova. „Leancă ăsta, e un terchea-berchea. Și în general Moldova este exact ca țiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champ Elysee. Sau care stătea, că acum nu mai ai voie să cerșești, în centru, în Franța. Asta este Moldova. Un țăran sau un țigan, după cum vreți, care n-a făcut altceva decât să cerșească pe lângă România de când îi știm noi”, a spus Banciu în emisiune. Afirmațiile sale au fost considerate discriminatorii de către Christian Mititelu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu