Skip to main content

Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu, cele mai multe voturi la alegerile din TVR

 
Cornel Mihalache Yorick
Cornel Mihalache Yorick

Cornel Mihalache a strâns cele mai multe voturi de la angajaţii TVR. Sursa foto: yorick.ro

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă lista completă a alegerilor din TVR, desfăşurate vineri, 17 ianuarie. Cornel Mihalache a obţinut cele mai multe voturi la alegerile din TVR pentru desemnarea reprezentanţilor angajaţilor în consiliul de administraţie al instituţiei. El a fost urmat de jurnalistul Mihai Rădulescu.

Mihalache a numărat 598 de voturi, iar Mihai Rădulescu a fost votat de 584 de angajaţi ai TVR. Potrivit legii de funcţionare a TVR, Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu vor fi membri în Consiliul de Administraţie al TVR din partea angajaţilor.

Pe locurile trei patru au fost, la distanţă, Liviu Gabriel Fetter (308 voturi) şi Sorin Burtea, care a fost membru în consiliul demis de Parlament (303). Cei doi vor fi supleanţi.

Astăzi se pot depune eventuale contestaţii, iar rezultatul final va fi oficial prezentat duminică, 19 ianuarie, la ora 20.00.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, rezultatele votului din TVR:

Nr. voturi
Cornel Mihalache 598
Mihai Radulescu 584
Liviu Gabriel Fetter 308
Sorin Burtea 303
Dragos Bocanaciu 242
Sorin Rada 179
Cristian Topescu 164
Ion Stavre 139
Gheorghe Militaru 107
Daniela Moraru 81
Florian Anghel 67
Adrian Sobaru 60
Carmen Kleibel 52
Georges Boisnard 43
Razvan Ion Niculae 42
Claudia Daniela Nicolau 35
Ion Moraru 29
Silvia Ionescu 15
Raul Petrica Chesauan 14

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Salvatore Salvatore
    Dar cum e asta?: Iubita Lui Burtea este mare " producator executiv" la TVR International aranjata imediat ce ilustrul Elwis SAftoiu si CA au fost demisi!!!! Deci, alta ilegalitate marca CD _TVR cu Burtea si Irine Radu la butoane!!! Ce daca este ilegal!!! Andras Demeter a securizat promisiunea catre Burtea chiar ilegal fiind!!! Halal Tara!!!
  • Paul Paul
    Mihalache ?
    Arivist. Nu va face nimic dincolo de propriul interes.
  • Taranul roman Taranul roman
    @Livia Pila, Toata lumea stie ca prostul asta (care mai si putea a transpiratie) de Burtea Sorin a spaguit imens si ca, agramat fiind, nu are cum sa fie bun la nimic. Ideea e de ce nu se sesizeaza cumva DNA-ul ca sa spaguiasca si la Jilava. Sper totusi sa se intample asta.
  • LIVIA PILA LIVIA PILA
    Slava Domnului ca BURTEA e out! A spaguit destul, a mintit imens, a inselat, si-a vazut propriul interes. Gata! S-a terminat. Sergentul major e un zero barat. Asa cum a fost de altfel din punct de vedere profesional de cind strica aeru prin TVR/
  • Mihai Mihai
    Acest vot arata ,,calitatile ,, si ,,priceperea,, oamenilor din TVR. Oameni de o incompetenta crasa au primit sute de voturi ! Oameni buni din TVR ,nu va suparati,dar va meritati soarta ! Sa dati sute de voturi lui Burtea sau Bocanaciu sa va reprezinte in consiliul de administratie este ori inconstienta ori nepricepere ori lehamite ori ....prostie!
  • Horea Horea
    @C.A. al D.N.A.,

    Nu spun ca n-ai avea dreptate cu "tov. Burtea".
    Nu inteleg insa de ce cu Zgabercea si Irina Radu n-are nimeni treaba?!
    N-ar fi trebuit sa "zboare" automat si ei din TVR impreuna cu Saftoiu?
  • C.A. al D.N.A. C.A. al D.N.A.
    Ca a fost ales slujnicul de Mihai Radulescu nu inseamna ca s-a trezit TVR-ul. Dar faptul ca mitocanul semianalfabet de Burtea nu mai e in CA e o izbanda. Ar trebui ca cineva sa sesizeze DNA-ul in legatura cu tov. Burtea - sigur procurorii aia ar avea ceva de treaba la prostovan...
  • Mister Mister
    Hai ca s-a trezit TVR_ul!!!! Nu Mai credeam.
    Dar cei de la TVR teritoriale sunt saracii din alt film: au defilat tot cu Burtea!!!! Noroc de TVR Tg Mures care I-a "spalat" de Rusine!!!! TVR Iasi sunt ... Incrementi in 1989 si se explica de ce comunistii ies la alegeri cu procente de peste 80%!!! Poate este timpul sa-I treziti!!!! Televiziunea nu inseamna numai soferi si masinisti sau portari!!! Bravo, TVR a scapat de Burti!!! In final...

Trimite un comentariu

sus