Skip to main content

Cum s-a văzut pe TV anunțul lui Ponta despre noua autostradă: Digi 24 și Antena 3, obiective. B1 TV, burtieră pe alt subiect

 

capturi TV ponta
BURTIERĂ LA MINUT. Premierul Ponta a anunțat în urmă cu puțin timp compania care se va ocupa de tronsonul Comarnic-Brașov, conferință transmisă de toate cele cinci televiziuni de știri.

Publicitate

Subiectul s-a văzut diferit pe burtierele posturilor de televiziune. Digi 24 și Antena 3 au prezentat sec informația. „Neocieri finale pentru Comarnic - Brașov”, anunță Digi 24 pe burtieră, în timp ce Antena 3 titrează: „Se anunță câștigătorul pentru autostradă”.

Postul Realitatea TV se arată reținut și titrează: „Comarnic - Brașov, poate în 2016”.

România TV anunță , în stilul bombastic, Cea mai mare bancă germană dă bani pentru autostradă.

Pe de altă parte, burtiera B1 TV era la alt subiect, ce-i drept tot cu Victor Ponta personaj principal. Este vorba despre concluziile raportului Inspecției Judiciare, care a fost prezentat în şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Astfel, postul de știri a titrat minute bune concluzii din raportul respectiv: „Ponta, criticat dur de magistrați”, „CSM ar putea sesiza inspecția judiciară în cazul lui Șova”, „Raport: Declarațiile induc un sentiment de nesiguranță”. Abia după cinci minute, postul de știri a titrat pe burtieră: „Lucrările la Comarnic - Brașov încep în aprilie”.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din timpul conferinței lui Victor Ponta:

Capturaţi ecranul complet 16.01.2014 111621.bmp Capturaţi ecranul complet 16.01.2014 111541.bmp Capturaţi ecranul complet 16.01.2014 111537.bmp Capturaţi ecranul complet 16.01.2014 111520.bmp Capturaţi ecranul complet 16.01.2014 111517.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • hai sa nu dramatizam.faptul ca a prezentat stirea cu 5 minute mai tarziu nu e de condamnat. Asa putem sa o luam si invers cand Basescu a dat declaratii importante de la Cotroceni si toate televiziunile de stanga-dreapta au prezentat stirea cu fast, mai putin Antena 3 care n-a mentionat absolut nimic. Macar B1 a avut doar un delay.
  • Da, s-a aliniat si Digi la politica USL.Felicitari!Daca si Palada a ajuns la emisiunile lor, saptamana viitoare il asteptam pe soferul lui Ponta,profesorul de drept al palgiatorului precum si femeia de serviciu de la Palatul Victoria.

Trimite un comentariu