Skip to main content

Dan Udrea, de la GSPTV la Dolce Sport. Ziaristul va modera emisiuni la postul de sport al Romtelecom

 

Foto: GSP.ro
Foto: GSP.ro

Publicitate

Dan Udrea, ziaristul de la Gazeta Sporturilor, va realiza o emisiune la Dolce Sport, începând cu 6 februarie.

Jurnalistul a semnat un contract cu televiziunea de sport a Romtelecom, dar va continua să scrie și la GazetaSporturilor, ziar condus de Cătălin Tolontan.

“De la 1 februarie o să colaborez cu Dolce Sport. Nu plec de la Gazeta Sporturilor, voi continua să scriu și la ziar. Voi fi și la Dolce Sport și la Gazeta Sporturilor. M-am înțeles cu Dolce să moderez emisiuni”, a declarat Dan Udrea, pentru Paginademedia.ro.

Ziaristul va fi moderator la Dolce Sport, după ce timp de cinci ani a avut emisiuni la GSP TV (trustul Intact), în perioada 2008-2013. Dan Udrea a realizat ultima ediție a emisiunii Contraatac în prima jumătatea a lunii martie 2013.

În luna februarie a anului trecut, conducerea GSP TV a luat decizia de a renunța la talk-show-uri, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. GSP TV a hotărât atunci să se axeze pe transmisiuni, o așa-zisă măsură de "eficientizare". La momentul respectiv, din grila GSP TV au ieșit mai multe emisiuni, printre care și Contraatac, emisiunea moderată de Udrea.

Venirea lui Udrea la Dolce Sport se petrece la scurt timp după ce trustul Intact a decis să transforme GSP TV în ZU TV.

Antena Group a anunțat oficial transformarea, în prima parte a anului, a postului GSP TV în ZU TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Dan Udrea, pentru Paginademedia.ro: Dolce Sport are competiții, ceea ce la GSP TV nu mai aveam

“A fost o dorință a mea să rămân în continuare la Gazeta Sporturilor. Am mai făcut treaba asta, să fiu moderator TV și să scriu la Gazeta Sporturilor. E destul de greu, dar o iau ca pe o provocare”, a spus Dan Udrea.

Paginademedia.ro: De ce ai ales Dolce Sport?

“Am acceptat ofera de la Dolce Sport și pentru că o să găsesc aici standarde mai ridicate decât am avut până acum. Dolce Sport are competiții (meciuri din Liga I, Europa League, Champions League și alte campionate), ceea ce la GSP TV nu mai aveam. Mai mult decât atât, echipa Dolce Sport este formată din nume care contează pe piața de televiziune din România, precum Vlad Enachescu, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu s.a.”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Udrea asta daca dorea sa faca o miscare buna se ducea la Digisport...numai ca nu a primit nicio oferta de acolo...ghinionul lui.
  • Dolce a facut o alegere potrivita, Dan Udrea reuseste sa scoata multe stiri de la interlocutori. Singura lui problema este ca are un fix (pasiune?) pentru arbitraj, subiect total neinteresant. Sunt sigur ca va citi mesajul si poate va tine cont de el. Prima pagina de azi din GSP a fost total neinspirata.
  • Mult succes dl. Dan la Dolce Sport , v-am apreciat si la GSP TV unde ati ramas ultimul mohican din trupa care a inceput treaba!!!
  • Am auzit ca Dolce l-a scos de pe post pe Nourescu. Si-au dat seama ca nu are nicio treaba cu televiziunea. Asa s-au orientat catre Udrea.
  • E clar, Omar ca nu mai citesti Gazeta Sporturilor de ceva vreme. Nu confunda tabloidizarea stirilor sportive Pro TV, paginile de chilotaraie din Click si Libertatea, cu intreaga presa sportiva din Romania!
  • nu stiu de ce dar nu pot alatura termenul de jurnalist cu fotbalul si mai ales cu fotbalul intern. astia sunt niste baieti care scriu cum pot si ei depre mingicareala, blaturi, fufe si fotbalisti beti. cam asta e jurnalismul sportiv din Romanica. asa ca usr cu jurnalismul pe scari...
  • Dan Udrea unul dintre cei mai buni ziaristi din presa sportiva din Romania! Cel mai bun reporter pe Steaua de la Gazeta Sporturilor, omul exclusivitatilor si subiectelor speciale. Cei care lucreaza pe langa el la GSP au crescut si datorita lui!

Trimite un comentariu