Skip to main content

DERAPAJ. Turcescu, Cristoiu și ziariștii EVZ, “executați” de Jurnalul Național. Ploaie de jigniri pentru “banda celor 7”

 

foto JN

Publicitate

DERAPAJ. Mai mulți jurnaliști sunt “executați” astăzi într-un articol din Jurnalul Național, un material care abundă în jigniri la adresa a ceea ce ziarul numește “banda celor 7”. “Jagardele”, “haimanale”, “pupincuriști” sunt doar câteva din apelativele la adresa jurnaliștilor Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Dan Andronic, Silviu Sergiu, Andreea Pora, Mircea Marian și Dan Tăpălagă.

Materialul, o ploaie de jigniri și atacuri la adresa jurnaliștilor vizați, este semnat E.V.Z.

De altfel, articolul din Jurnalul, care anunță pentru săptămâna viitoare materiale despre “propagandiștii de la bulina roșie” vine la o zi după ce Evenimentul zilei a publicat un articol despre o emisiune Antena 3 în care Mihai Gâdea îi punea la zid pe cei șapte jurnaliști.

Câteva fragmente din articolul Jurnalului nu au nevoie de niciun comentariu:

  • “sunt în limba română câteva expresii care pot “picta” “Banda celor 7”. Pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători, haimanale. Și parcă tot nu e destul să portretizezi cele mai jalnice produse ale regimului băsist intrat în degringolada finalului de mandat.”
  • “sunt o mână de mercenari care nu au cv-uri profesionale, studiile lor sunt incerte, dar s-au calificat la locul de muncă înghițind înțelepciune dată cu polonicul din ciorba de scârnăvii preparată de Cotroceni.”
  • “expuși în insectar, ca la gazeta de perete a fruntașilor în producție de Evenimentul zilei, privim cu milă la tabloul ultimilor băsiști activi. Sunt șapte cu toți, cu poze, animați de opinii din care curge venin, ură, spume ale neputinței și lipsei de neuroni.”
  • Îi vom avea în atenție pentru că nocivitatea lor a devenit nu doar pestilențială; virusează și intituții credule, ei erijându-se în reprezentanți ai “presei libere”
  • “Prințișorii propagandei băsiste se ascund sub lozinci și principii în care nu cred, dar sunt folosite ca acoperire a mizeriei deversate”
  • “Luni prezentăm flașnetele stricate ce formează “Banda celor 7” cu sigiliu de la Cotroceni.”

În pozele care însoțesc articolul, ziariștii sunt prezentați cu porecle: Dan AndronicPortofel, Mircea MarianBot, Oana PoraChiftea, Ion CristoiuConsecventu, Dan TapalagăMacovei, Silviu SergiuTunsu, Robert TurcescuMuzicuță.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu