Skip to main content

DERAPAJ. Turcescu, Cristoiu şi ziariştii EVZ, “executaţi” de Jurnalul Naţional. Ploaie de jigniri pentru “banda celor 7”

 

foto JN

Publicitate

DERAPAJ. Mai mulţi jurnalişti sunt “executaţi” astăzi într-un articol din Jurnalul Naţional, un material care abundă în jigniri la adresa a ceea ce ziarul numeşte “banda celor 7”. “Jagardele”, “haimanale”, “pupincurişti” sunt doar câteva din apelativele la adresa jurnaliştilor Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Dan Andronic, Silviu Sergiu, Andreea Pora, Mircea Marian şi Dan Tăpălagă.

Materialul, o ploaie de jigniri şi atacuri la adresa jurnaliştilor vizaţi, este semnat E.V.Z.

De altfel, articolul din Jurnalul, care anunţă pentru săptămâna viitoare materiale despre “propagandiştii de la bulina roşie” vine la o zi după ce Evenimentul zilei a publicat un articol despre o emisiune Antena 3 în care Mihai Gâdea îi punea la zid pe cei şapte jurnalişti.

Câteva fragmente din articolul Jurnalului nu au nevoie de niciun comentariu:

  • “sunt în limba română câteva expresii care pot “picta” “Banda celor 7”. Pupincurişti, jagardele, mincinoşi, profitori, trădători, haimanale. Şi parcă tot nu e destul să portretizezi cele mai jalnice produse ale regimului băsist intrat în degringolada finalului de mandat.”
  • “sunt o mână de mercenari care nu au cv-uri profesionale, studiile lor sunt incerte, dar s-au calificat la locul de muncă înghiţind înţelepciune dată cu polonicul din ciorba de scârnăvii preparată de Cotroceni.”
  • “expuşi în insectar, ca la gazeta de perete a fruntaşilor în producţie de Evenimentul zilei, privim cu milă la tabloul ultimilor băsişti activi. Sunt şapte cu toţi, cu poze, animaţi de opinii din care curge venin, ură, spume ale neputinţei şi lipsei de neuroni.”
  • Îi vom avea în atenţie pentru că nocivitatea lor a devenit nu doar pestilenţială; virusează şi intituţii credule, ei erijându-se în reprezentanţi ai “presei libere”
  • “Prinţişorii propagandei băsiste se ascund sub lozinci şi principii în care nu cred, dar sunt folosite ca acoperire a mizeriei deversate”
  • “Luni prezentăm flaşnetele stricate ce formează “Banda celor 7” cu sigiliu de la Cotroceni.”

În pozele care însoţesc articolul, ziariştii sunt prezentaţi cu porecle: Dan AndronicPortofel, Mircea MarianBot, Oana PoraChiftea, Ion CristoiuConsecventu, Dan TapalagăMacovei, Silviu SergiuTunsu, Robert TurcescuMuzicuţă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus