Skip to main content

Euforia TV aniversează opt ani cu serialul spaniol Iubirile croitoresei

 

Iubirile croitoreseiEuforia TV, postul dedicat femeilor al trustului Intact Media Group, aniversează mâine opt ani pe piaţa de televiziune din România.

Publicitate

Televiziunea marchează acest eveniment prin lansarea unui nou serial în grila postului.

Este vorba de serialul "Iubirile croitoresei", o producţie cu audienţe foarte bune în Spania, fiecare episod având cinci milioane de privitori, depăşind în clasamente talent show-ul "Vocea Spaniei", potrivit unui comunicat al trustului Intact.

Iubirile croitoresei este un serial produs de Boomerang TV pentru canalul Antena 3 din Spania.

Serialul Iubirile croitoresei, o ecranizare după cartea cu acelaşi titlu, "El tiempo entre costuras" - ("Iubirile croitoresei"), scrisă de Maria Duenas, va fi difuzat de Euforia TV, începând de mâine, 15 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00.

Opt episoade din Totul despre sex, pe săptămână

Începând din această seară, Euforia TV mai face o schimbare în grilă, cu ocazia aniversării sale. Postul va difuza, de luni până joi, câte două episoade pe zi din serialul de comedie Totul despre sex. Serialul va putea fi urmărit de la ora 23.00.

Postul şi-a anunţat astăzi şi proiectele pe 2014, în materie de noi producţii şi seriale. Mai multe detalii, în articol.

Despre noul serial de la Euforia TV - Iubirile croitoresei

Ecranizarea cărţii cu acelaşi titlu, “Iubirile croitoresei” (“El tiempo entre costuras”), scrisă de Maria Duenas, şi vândută în 30 de ţări, în peste trei milioane de exemplare, este o emoţionată poveste de dragoste şi trădare, un cocktail de aventuri, spionaj, glamour, haute- couture, agenţi dubli, toate petrecându-se pe fondul Războiului Civil din Spania, dintre anii 1936-1939.

PROIECTELE Euforia TV în 2014

  • Un nou sezon din reality-show-ul „Prodanca & Reghe”. În momentul de faţă se lucrează la cel de-al cincilea sezon.
  • Un nou proiect de tip celebrity reality- show este „ Când vine barza”, la care participă cupluri de vedete ce au devenit părinţi de curând sau aşteaptă să vină barza în 2014.

Reality-show-ul îşi propune să surprindă programul zilnic al unei familii celebre, cu problemele cu care se confruntă, cum rezolvă situaţiile de criză, care sunt diferenţele dintre acţiunile celebrităţilor faţă de cele ale unui om obişnuit.

  • Anul acesta, Euforia tv va aduce în România, serialul „Downton Abbey” .

Producţia a primit cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Emmy, 27 la număr, a câştigat şi un Glob de Aur pentru cel mai bun serial şi a fost lider pe segmentul său orar, atât pe ITV (Anglia) şi PBS (USA), devenind cel mai cunoscut serial britanic.

  • O altă noutate va fi şi serialul „Ray Donovan”, o producţie CBS, cu Liev Schreiber în rolul principal.

Producţia se bucură de aprecierile criticilor, iar la premiile Golden Globe ce au avut loc chiar zilele trecute, actorul Jon Voight, unul dintre actorii din serial, a primit trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar cu interpretarea sa din acestă producţie.

  • Un alt serial în prima difuzare este „Mistresses” pe care Euforia Tv l-a programat pentru septembrie 2014.

Sezoane noi din seriale din "Dr.House", „Răzbunare", "Private practice - Medici în Santa Monica" şi „Glee"

Completând aceste noutaţi , Euforia tv continuă difuzarea de sezoane noi ale serialelor din grila sa :

  • ”Dr.House” (sezonul 5),
  • „Soare, palmieri şi crime”(sezoanele 3 -5),
  • „Costume”(sezonul 2),
  • „Menajere ambiţioase”(sezonul 2),
  • „Păstrează speranţa” (sezonul 2),
  • „Răzbunare” (sezonul 3),
  • ”Private practice - Medici în Santa Monica”(sezoanele 5-6), 
  • „Glee”( sezonul 4).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aristotel aristotel
    cand in tara asta se moare de foame, este atata lume nacajita, este criminal sa iti prezinti toate mofturile posibile asa cum face prodanca. oare nu/si da seama de impertinenta crasa fata de milioanele de romani obligati sa traiasca sub nivelul saraciei?
  • Mariana Mariana
    Iubirile Croitoresei,am citit cartea dar din pacate nu am putut urmari filmul,am pierdut primele 5 episoade ,cum as putea sa le vad
  • Paul Paul
    „Downton Abbey”?! Desi nu urmaresc Euforia, sincere felicitari pentru achizitia acestui serial! Pacat ca vorbim de un canal de nisa, cu o audienta relativ mica - eu vedeam „Downton Abbey” (undeva, candva) intr-un program la TVR. Oricum, felicitari!

Trimite un comentariu

sus