Skip to main content

EXCLUSIV. Americanii sună retragerea din celebrul turn al Pro TV. Clădirea este deținută de Sârbu

 

Turnul Pro TV este deținut de Adrian Sârbu. Americanii CME au halele din spate și de lângă clădire

Publicitate

Turnul Pro TV, sediul stației încă de la lansarea postului este obiectul unei discuții între americanii de la CME (proprietarii Pro TV) și Adrian Sârbu, fostul șef al companiei și, totodată, proprietarul clădirii.

Americanii de la CME, proprietarii Pro TV, vor să își mute o parte din birourile din turn.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, americanii și-au anunțat intenția de renunța, parțial, la spațiile din turnul Pro TV, al cărui proprietar este o companie deținută de Sârbu. Adrian Sârbu este proprietarul clădirii și al parcării de lângă aceasta.

Americanii dețin, în schimb, câteva clădiri contruite în spatele turnului, unde este studioul știrilor și unde funcționează și alte birouri ale companiei.

Pentru CME, clădirea turnului nu este importantă doar din punct de vedere imobiliar. Pe turnul Pro TV sunt instalate echipamente de telecomunicații importante pentru emisia stațiilor de televiziune.

Potrivit unor informații Paginademedia.ro, există posibilitatea ca americanii să se mute cu toate birourile (nu doar parțial) din turnul lui Adrian Sârbu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sai fie rusine ca Adrian Sârbu da afara protv din seriu din buc . Acostruit cel mai bun post din promania si acum tot el il distruge . Rudine
  • pai sa-i ***** si pe sarbu si pe americani ca au desfiintat piscina scolii 56 ca sa-si faca ei studioul prosttv
  • Si daca nu cumpara clădirea Sârbu ce se întâmpla cu ea? Știu o clidire abandonată asemănătoare lângă liceul nichita stanescu din sector 3.
  • Adi, acolo era sediul unui institul de proiectări în chimie, cred că ICHIM se numea. Sârbu s-a oferit să-l cumpere după care l-a desființat și a făcut televiziunea acolo. Desigur, mama mea nu ar fi putut cumpăra clădirea cu pricina nici dacă ar fi oferit dublu. Dar, pe vremea aia, în combinație mai era și Ion Țiriac.
  • mama ce sucar e intre astia. va dati seama cat de ofticati sunt americanii pe sarbu si invers daca nu ajung la o intelegere? faptul ca sarbu a plecat de la CME in mod normal nu trebuie sa afecteze un contract de chirie. sau poate ca americanii s-au saturat sa plateasca o chirie mult mai mare decat preturile din piata. ca doar Sarbu asa facea banii.
  • Nu se intreaba nimeni cum a pus mana Sarbu pe aceasta cladire in anii 90 ? Asta investigatie jurnalistica.
  • nimic nou sub soare! se stie de anul trecut lucrul asta! termenul este 31 martie pentru eliberarea integrala a cladirii!

Trimite un comentariu