Skip to main content

EXCLUSIV. Cârcotașul Mihai Găinușă: “sunt liber de contract”

 

Gainusa, despre radioul de acum zece ani

Publicitate

Cârcotașul Mihai Găinușă, care realiza la Kiss FM emisiunea matinală, este liber de contract. “Deocamdată sunt liber de contract. Contractul meu cu Kiss FM s-a terminat la 31 decembrie”, a declarat Găinușă în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Declarațiile lui Găinușă vin la o zi după ce Șerban Huidu, cel cu care realiza emisiunea, a plecat de la postul de radio. “Noi rămânem împreună pe TV. El a decis să ia o pauză de radio”, a spus realizatorul pentru Paginademedia.ro.

Mișu Găinușă, într-un miniinterviu acordat Paginademedia.ro:

Petrișor Obae: Rămâi la Kiss FM?

Mihai Găinușă: Am mai multe oferte în prezent.

Există posibilitatea ca Cronica cârcotașilor să nu mai fie la Kiss FM?

Cronica cârcotașilor ar putea fi la Kiss FM sau în altă parte. Nu eu sunt deținătorul mărcii.

Dar există posibilitatea ca EU să nu mai fiu la Kiss FM. Negocierile pe care le am sunt în nume propriu. Eu vorbesc numai și numai de radio aici.

Cu Kiss FM în ce stadiu sunt negocierile?

Sunt în fază incipientă. La Kiss FM sunt acum alți acționari (Antenna Group n. red), trebuie să văd care sunt condițiile. Zilele acestea voi lua o decizie.

Nu m-am despărțit de Șerban Huidu, rămânem împreună pe TV. Doar că el a făcut o pauză de radio.

Ce se întâmplă cu Cronica Cârcotașilor pe TV?

Și contractul de pe TV s-a terminat dar, mai mult ca sigur, Cronica cârcotașilor va continua la Prima TV.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • astept cu nerabdare cronica, circotasilor, toti de la cronica sunt foarte buni, Serban nu te retrage pentru ca, inca mai ai multe de spus, marog pentru tine sa fii sanatos si Dumnezeu sa aiba grija de tine si fmilia ta.
 • sa fim realisti domnilor, am mai spus-o si o repet, toata gasca carcotasilor fara domnul Huidu este zero barat in radio si TV.
  Si Ana-Maria Pordan este mai tare pe Euforia Tv decat gainusa dumneavoastra. Cand omul se crede vedeta si are pretentii financiare mai mari,pur si simplu zboara;mai credibil este faptul ca a fost dat afara prin neprelungirea contractului.Imi pare rau pentru Huidu, ca a fost implicat in multe chestii personale ce nu i se potriveau, si fiindca a mai si deranjat lume buna", problemele au aparut imediat.daca gaiunusa voastra are oferte sa si alega ce il avantajeaza si sa demontreze in fapt real ca este o valoare si atunci Kiss Fm va regreta ca a pierdut un om de baza valoros.
 • http://www.paginademedia.ro/2014/01/top-divertisment-romanii-au-talent-cel-mai-urmarit-show-in-2013-dan-negru-pe-locul-trei-cu-nextstar/
  Daca sunteti amabil, Mr. Williams, sa-mi aratati si mie pe unde e cronicutza in audientele emisiunilor de divertisment pe anul trecut?
 • cred ca sunt mai incurcate lucrurile in spate.
  Oamenii au avut marti emisiune, am ascultat o parte din drum spre munca.
  Vorbeau de Oana cum le-a adus vin etc, era Huidu, erau toti.
  Aveau chiar si spoturi noi, cele cu "viata noastra bate filmul lor".

  Sa nu-mi spuna nimeni ca acesti oameni au lucrat pentru aceste spoturi si emisiune din pasiune chiar dupa ce s-a terminat contractul.

  ceva s-a rupt pe marti...candva poate aflam si ce!
 • Pardon. Uitati-va mai bine la ratingurile datorita carora SBS nu i-a scos din grila 8(opt) ani. Submediocre sunt doar aprecierile dvs. De cititor.
 • Chiar pe site-ul kissfm.ro scria așa:

  „Cronica Carcotasilor - cel mai ascultat matinal revine!

  Carcotasii Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv revin in studio din 13 ianuarie. De luni pana vineri, de la 07.00 la 10.00, alaturi de peste 2,5 milioane de romani care ne asculta in direct, aratam lumii ca viata noastra inca bate filmul lor!

  Pentru ca in Romania realitatea parte rupta dintr-o parodie, Carcotasii fac remake in stilul lor caracteristic! Din seria efectelor speciale fac parte Tocanita de Gazete si Top Rusinica, alaturi de Unguru Bulan, Tembelefonul lui Gaiţă si de muzica live pusa in scena de cei mai tari artisti. Pam, pam!

  Asculta-ne si tu in fiecare zi, intre 7:00 si 10:00. Din 13 ianuarie, Cronica Carcotasilor se intoarce intr-un radio de langa tine! Cinema acolo sus te iubeste.”

  Postarea respectivă a dispărut, dar mai poate fi citită prin Google cahe.
 • domnule Cosmin ieri gasca de la matinalul KissFM a facut o emisie in toata regula. nu imi pare rau pentru ca imi era dor de ei. dar haideti sa fim corecti. s-au intors la job dupa concediu dar din cauza plecarii lui huidu acum au intins-o toti. oricum or sa vada ca indiferent unde se duc nu vor mai face mare branza. ex teo, calinescu, raduleasca etc.
 • Domnule kkozoo, daca perioada contractuala s-a incheiat asta nu inseamna ca omul nu se prezinta in emisie. Sa mai si judecam, zic...

Trimite un comentariu