Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Găinuşă: "Rămân la Kiss FM". Cum se va numi fosta emisiune “Cronica cârcotaşilor”

 

Pe site-ul Kiss FM, emisiunea matinală care începe luni este promovată ca un "transfer surpriză"

Publicitate

Mihai Găinuşă a semnat cu Kiss FM, după ce contractul cu postul de radio i-a expirat la 31 decembrie.

Râmăn la Kiss FM”, a declarat realizatorul pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor – marcă deţinută de Şerban Huidu - îşi va schimba însă numele.

Noul matinal al Kiss FM va începe luni, 20 ianuarie. “Emisiunea se va numi Găinuşă şi Dezbracatu’ la Kiss FM”, a declarat Găinuşă pentru Paginademedia.ro.

Contractul cârcotaşului Mihai Găinuşă cu postul Kiss FM a expirat la 31 decembrie, după cum declara realizatorul pentru Paginademedia.ro aici. “Am mai multe oferte”, spunea Găinuşă, care a ales să continue la Kiss FM.

În noua formulă la Kiss FM lipseşte Şerban Huidu, care a decis să plece de la postul de radio, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Huidu a plecat şi cu marca Cronica Cârcotaşilor, nume care continuă pe televiziune, la postul Prima TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DianA DianA
    Slava Domnului!
  • dfa dfa
    ai pus punctul pe i.
  • dfa dfa
    tot nu inteleg de ce nu l-ai dat afara??????
  • calin calin
    Bine ca a plecat Huidu.
    Acum vreo cativa ani organizasem o lansare pentru revista mea intr-un club din Targu Mures. Era o petrecere privata pe baza de invitatie.
    Dupa miezul noptii ne-am trezit cu Serban Huidu si inca cativa colegi de-ai sai de la statia locala in club. N-am putut sa dau afara "vedeta" asa ca a trebuit sa-l suportam baut, dansand pe masa, in maieu !
    Cei care au fost atunci acolo isi aduc aminte de el cu dispret. Una era pe tv, alta cand ajungeai sa-l cunosti si sa-ti strice o petrecere.
  • andrei andrei
    Maine ziua cea "mare" , apar audientele pentru valul de toamna-iarna. Poate vedem un kissfm cazul pe locul 2 sau 3:))) Cat as vrea:)))
  • Thor Thor
    Eu mă gândesc la următorul scenariu: noua conducere a postului a stat și a analizat și a ajuns la concluzia că Huidu ia prea mulți bani pentru cât mai reușește dânsul să facă în radiourile alea (bașca le mai aduce și deservicii de imagine lucrând acolo). Vechiul patronat nu și-a permis să-l înlăture din respect pentru cel care a pus bazele trustului, dar acum nu mai există asemenea „grețuri”. Și astfel i s-a dat ocazia să „demisioneze” onorabil, iar omul și-a luat marca și a plecat.

    Zic și eu, nu dau cu parul...
  • mirceA mirceA
    Asta cu "am mai multe oferte" a fost cea mai tare...
    Niciun radio de top nu l-ar fi primit dupa ce a aruncat cu atatea mizerii, ani de-a randul. Ori ramanea la Kiss, ori disparea din radio.
    Talentul lui Gainusa e la scris, cu interpretarea lasa mult de dorit. Matinalul era opera lui Huidu si s-a vazut ca de cand nu s-a retras putin audientele au tot scazut.
  • mihaita mihaita
    corect Cristi,

    deci problema a intervenit luni dupa ora 10.
    Asta cu contractul e la vrajala, toti banuiam ca Huidu se lasa dar daca era lasa numele lui Gainusa.
    Cred ca in realitate Huidu s-a spart putin cu Gainusa, toti spun ca vor continua la TV insa nu prea vad cum din moment ce Huidu nu-i lasa cu numele la radio de ce sa-i lasa se la TV.

    In alta ordine de idei, ce vrea huidu sa Faca cu numele?
    poarte isi face Burci post de radio, asa si ce?
    Face emisiune cu Huidu si brandul lui in timp ce Gainusa e pe Kiss? iar la TV sa faca impreuna?

    cam incalcit!
  • cristi cristi
    Abureală. Contractul cu KissFM nu avea cum să expire pe 31, din moment ce ei au fost prezenţi pe radio lunea asta. Ca dovadă, pe FB e postat un album cu poze din ziua respectivă plus anunţul din ziua precedentă care anunţa revenirea lor, într-un nou sezon. Mi se pare destul de evident. Au avut emisiune luni, zi în care a plecat Huidu împreună cu marca "Cronica Cârcotaşilor" şi au fost nevoiţi să ia o pauză pentru a se gândi ce vor face mai departe şi sub ce denumire vor continua, având în vedere că Huidu îi "administra", într-un fel. Mi se pare mult mai logic decât gogoaşa aia cu contractul, pe care ascultătorii lor au gustat-o din plin.

Trimite un comentariu

sus