Skip to main content

Lista candidaților din TVR: Cristian Țopescu, Mihai Rădulescu, Sorin Burtea și Adrian Sobaru se bat pentru Consiliul de Administrație

 

Mircea Radu Topescu

Publicitate

LISTĂ COMPLETĂ. Paginademedia.ro vă prezintă lista completă a candidaților pentru Consiliul de Administrație al TVR, din partea salariaților. Printre nume se află Cristian Țopescu, jurnalistul Mihai Rădulescu și Sorin Burtea, care a reprezentat salariații TVR și în Consiliul demis de Parlament.

Pentru un loc în Consiliul de Administrație se luptă și Adrian Sobaru, tehnicianul care a sărit de la un balcon al Parlamentului.

19 oameni candidează pentru locurile din partea salariaților TVR.

Candidaturile au fost depuse până astăzi, la ora 15.00, iar alegerile se vor desfășura vineri, 17 ianuarie.

Conform legii, salariații își aleg doi membri în Consiliul de Administrație, plus doi supleanți.

Pe lista de candidați mai apar Cornel Mihalache, Georges Boisnard și Dragoș Bocanaciu.

În afara celor 19 candidaturi validate, alte cinci nume s-au înscris, dar nu au fost acceptați. Este vorba de Adrian Valentin Moise, Cezar Ion, Stelian Damov, Marin Drumcea și Laurențiu-Iordache Năstase.

Iată, mai jos, lista completă a candidaturilor validate, care intră în votul de vineri:

1. Florian Anghel
2. Dragoș-Ion Bocanaciu
3. Georges Felix Boisnard
4. Sorin Burtea
5. Raul Petrică Chesăuan
6. Liviu Gabriel Fetter
7. Silvia Ionescu
8. Carmen Kleibel
9. Cornel Mihalache
10. Gheorghe Militaru
11. Daniela Moraru
12. Ion Moraru
13. Claudia Daniela Nicolau
14. Răzvan Ion Nicolae
15. Sorin Rada
16. Mihai Rădulescu
17. Adrian Ion Sobaru
18. Ion Stavre
19. Cristian Țopescu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ion Moraru
  Opţiuni pentru această postare
  Ce se intampla zilele acestea in TVR, este dovada cea mai elocventa ca institutia este hiper-politizata. Se pregatesc alegerile pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie ,iar campania electorala, aidoma celei ce o fac politicienii, este bazata pe minciuna ,intoxicare,manipulare, lovituri sub centura adversarilor. Interesul celor ce conduc (politic)Televiziunea este sa iasa „cine trebuie”, pentru a asigura succesul in realizarea „jocurilor” viitoare.
  Ieri,fostul PDG, iar mai curand membru( foarte activ) in CA al SRTV, scria de posibila tentatie a actualei conduceri ,de fraudare a scrutinului.
  Pentru ca miza acestor alegeri este foarte mare ( ele debutand cu scandalul provocat de modificarea Regulamentului electoral, care interzicea participarea candidatilor din afara institutiei, fiind vizat , de fapt,Valentin Nicolau), este mai mult decat posibila masluirea rezultatului votului.
  Comisiile care organizeaza scrutinul au fost desemnate de Comitetul Director ,ele neavand in componenta niciun reprezentant din partea societatii civile, a platitorilor de taxa, singurii care sunt indreptatiti sa hotarasca, pana la urma, asupra viitorului Televiziunii Nationale.
  Pentru ca procesul electoral din TVR, prin implicatiile sale ulterioare, nu poate fi tratat drept o gluma, facem apel la institutiile specializate ale Statului , sa ia in serios avertismentul pe care l-am facut. Dealtfel vom proceda si la inaintarea une solicitari scrise catre institutiile care sunt obligate sa vegheze la respectarea legalitatii.
 • Toti niste oportunisti. Toti niste pomanagii. Burtea e total compromis. E murdar pe miini de cite spagi a incasat si de cit sluj a facut in fata tuturor pedegeilor. Misu Radulescu are spinarea de gelatina. Iar dl. Topescu a aratat ca se poate imbatrini urit. Ca si-a pierdut demnitatea. Cit despre Damov... bine ca e lasat sa fie politist la blogul lui.
 • "În afara celor 19 candidaturi validate, alte cinci nume s-au înscris, dar nu au fost acceptați. Este vorba de Adrian Valentin Moise, Cezar Ion, Stelian Damov, Marin Drumcea și Laurențiu-Iordache Năstase."

  Dar unde este Nicolau?
  A obosit sa mai lupte cu sistemul?
 • Omul (Topescu) se pare ca e inca ... potent!
  Poate fi si parlamentar, si consilier, si salariat TVR, si tata, si ... "TOT!"
 • Burtea a fost in toate Consiliile de Aministratie pentru ca l-ati votat voi. De ce, habar n-am - omul e semi-analfabet si impostor. Atunci cand TVR a redus din personal, securistul asta nu a zis nici ”pîs!” pentru voi. Votati-l si acum. Succes!
 • Numai cand vezi aceasta lista si intelegi de ce a ajuns TVR in pragul falimentului. Dar Topescu este angajat la TVR ? Securistul de Burtea nu putea lipsi. Votati-l din nou !! Sa nu cumva sa nu ,,va reprezinte cu cinste,,! Cu doua maini daca puteti ! Ce rusine !
 • Mihai Radulescu, oportunist ca intotdeuana. Ca sa fii membru in CA, adica in forul de conducere al institutiei, ar trebui sa te preocupe si altceva decat propriul fund. Or Mishulica nu prea e om de echipa...
 • Cristian Topescu din partea salariatilor ?
  Pai nu era consilier al presedintelui TVR ?
  Nu-i mai ajung onorurile mosului, se pare ! Vrea TOT ! :)))

Trimite un comentariu