Skip to main content

Matinalul de la Gold FM devine Dobrovolschi Show

 

Screen Shot 2014-01-18 at 11.06.11 AMLa începutul lunii octombrie, Mihai Dobrovolschi, revenea "On Air" la matinalul GoldFm, în postura de invitat permanent în emisiunea Alinei Dimitriu.

Publicitate

După două luni şi jumătate, matinalul Gold FM îşi schimbă numele în Dobrovolschi Show.

Astfel, începând de luni, 20 ianuarie, emisiunea difuzată de postul Gold FM de la 7.00 la 10.00 dimineaţa se va numi Dobrovolschi Show, potrivit unui anunţ postat pe site-ul radioguerrilla.ro.

Dobrovolschi, realizatorul de la Radio Guerrilla (post care şi-a pierdut licenţele), va realiza emisiunea matinală de la Gold FM împreună cu Matei Oprina şi Ciprian Muntele, "din distributia căreia nu lipsesc Monica sau Sorin Badea".

"Dobrovolschi Show", aceasta "Guerrilla de Dimineata" a FMului, este transmisa On Air, pe 96,9 FM in Bucuresti (adica o putem asculta chiar si in masina!), de luni pana vineri, de la 7 la 10 dimineata", se arată în anunţul de pe site-ul postului Radio Guerrilla.

Emisiunea lui Dobrovolschi poate fi ascultată live şi online pe site-ul www.radioguerrilla.ro, facebook.com/radio.guerrilla, precum si pe aplicatiile Radio Guerrilla iOS, Android şi Windows Mobile.

CONTEXT. La începutul lunii octombrie 2013, Mihai Dobrovolschi, realizatorul de la Radio Guerrilla (post care şi-a pierdut licenţele), a reintrat in FM, fiind invitat permanent, alături de colegii săi, în emisiunea matinală a postuui Gold FM, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La momentul respectiv, Dobro şi colegii lui erau invitaţi permanenţi la matinalul Gold FM, realizat de Alina Dimitriu. Programul era preluat şi de emisia online a Radio Guerrilla.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • corina corina
    M-ati cam dezamagit ca numai pe cei de la Guerilla ii vedeti la Gold. Eu ascult postul asta de mult timp si sincer am renuntat sa mai ascult dimineata din cauza invaziei Guerilla. Astazi am avut o supriza de la cei de la Gold. Raluca Moianu a revenit la microfon si am descoperit-o din greseala. N-am vazut nicaieri informatia asta la voi. Pacat!
  • Anca Turda Anca Turda
    Dragilor, pentru ca toti cei pe care ii aud in fiecare dimineata la radio imi sunteti dragi, va doresc sa fiti ada cum sunteti: spontani si veseli, acizi si putin cam misogini, duri, dar cu comportamente de adolescenti tematori, ca niste mielusei, in fata femeilor stapane pe viata lor, razbunatori si iertatori in acelasi timp...
    Demult imi doream sa va scriu si sa va transmit ceea ce simt cand va aud reverberatiile vocilor. Da, stiu, poate parea o declaratie de dragoste (poate chiar este...:)), dar eu chiar ma simt langa, intre voi, in fiecare dimineata! Cu fiecare emisiune va plac mai si mai mult! In vocile voastre se simte ca ceea ce faceti, faceti din pasiune!
  • marius marius
    ma bucur sa vad ca sarpele e prin zona :) si alina la fel. Cat despre www.radiototal.org powered by MINI, cunoastem si ascultam. Dar asta nu inseamna ca ceea ce am scris mai sus nu este trist de adevarat, din pacate.
  • marius marius
    ma bucur sa vad ca sarpele e la datorie :) si alina la fel. Cat despre www.radiototal.org powered by MINI ce pot sa zic ? cunoastem si ascultam. dar asta nu inseamna ca nu e trist de adevarat ce am scris mai sus.
  • Sarpele_sarpe Sarpele_sarpe
    Dar Alina Dimitriu nu a fost data la o parte, ea are programul ei frumos care incepe cu ora 10 si pe care il ascultam cu totii si in masina si acasa si la birou.
    Cat despre RADIO TOTAL, el nu a murit, el se va auzi mereu din Arizona, Texas, pe www.radiototal.org.
  • marius marius
    si eu subscriu. O vrem pe Alina inapoi !!! Manevra asta este cea mai mare bataie de joc la adresa ascultatorilor de Gold. Totul vine de la imensa bataie de joc numita "trustul" Realitatea si interesele din jurul lui. Din pacate Gold si Guerrilla sunt victime colaterale. Felicitari ! Ati reusit sa distrugeti unul din cele mai frumoase radiouri din Romania. Ma refer aici la Total, devenit ulterior Gold. Dar si exemplul Guerrilla este potrivit. Oricum, nu ma astept sa va opriti pana nu le inchideti pe amandoua.
  • Victor Victor
    Subscriu. Imi pare rau de Alina, era cu adevarat potrivita pe nisha lor. Nu inteleg ce cauta Dobro in playlistul postului, aducandu-si stilul la publicul postului, oricat ar fi el de mic.
  • Victor Victor
    :) Da, unii au o putere mai mare de convingere. Bafta lor.
  • Victor Victor
    @ Petre: Postul, mai ales privat (cele de stat au regulile facute in culise) trebuie sa respecte criteriile CNA. Orice modificare , cat de mica, adusa grilei, in ansamblu, trebuie solicitata / aprobata de CNA, sau e ilegala. Matinalul este principala emisiune din grila unui post, asta ca sa intelegi despre ce vorbea Doru. Daca ai stii si care este atitudinea CNA cand vine vorba despre ORICE modificare, nu una atat de evidenta ca aici, poate ai fi in subiect. Pe scurt, bati campii complet, nu mai folosi 'argumentul' cu copiii cand esti atat de pe langa subiect.
  • George George
    Ego-ul lui Dobro este un pic satisfacut banuiesc.
  • BOBO BOBO
    Alina Dimitriu a fost data deoparte. Brava, mai baieti. Tot ce atingenti, distrugeti. Plictisul fie in continuare cu voi !
  • alex alex
    Audientele pe Bucuresti conteaza. You're right ma'men. Gold va fi 0.1% so dupa audientele de maine. Yaaa!
  • Dan Dan
    @bahmu
    Ce ma intereseaza acoperirea pe tara minte subtire??! Banii de publicitate si ascultatorii care conteaza sunt pe Bucuresti. Bafta Dobro! Manuele te saluta!
  • alex alex
    Gold FM se receptioneaza in Bucuresti pe 96.9
  • bahmu bahmu
    Ce acoperire are Gold in tara si cine asculta Gold, astea-s intrebarile...

Trimite un comentariu

sus