Skip to main content

VIDEO. Mihaela Rădulescu, noua imagine a iaurtului Activia

 

Mihaela Radulescu - ActiviaMihaela Rădulescu a fost aleasă de Danone să promoveze brandul de iaurt Activia, pe parcursul acestui an. Campania "2014, anul schimbarii in bine" a fost lansată printr-un spot de "teasing" în care vedeta le întreabă pe telespectatoare "Eşti pregătită să faci o schimbare?".

Publicitate

Campania Activia acoperă aproape toate mediile de comunicare, de la spoturi TV, reclame OOH, promovare online şi până la evenimente de PR. În toate acestea va fi prezentă imaginea Mihaelei Rădulescu.

http://www.youtube.com/watch?v=QJerRF02MtE&feature=youtu.be

În prezent, consumatorii sunt invitaţi să acceseze site-ul AnulSchimbarii.activia.ro pentru a se inscrie in campanie, prin următorul spot.

http://www.youtube.com/watch?v=LN2VAXI9f8Y&list=TLK5VkPz8mZAVeUifvtVhDcnh6GRDonh-q

Astăzi, după o perioadă de teasing în care Mihaela Rădulescu vorbea doar despre "schimbările în bine" pe care trebuie să le facem în noul an, este lansat şi spotul campaniei.

http://www.youtube.com/watch?v=yvfGJgVU-vY&feature=youtu.be

Despre campanie

  • "Campania îşi propune să inspire femeile din Romania să facă schimbări în bine, precum adoptarea unui stil de viaţă activ şi a unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate", potrivit unui comunicat de presă al Danone.
  • Noua campanie de comunicare include: spot TV, promovare OOH, platforma de interactiune online, ad-uri in presa scrisa, activari instore si actiuni de relatii publice.
  • Mihaela Radulescu va continua sa sustina brandul Activia pe parcursul anului 2014.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre asocierea cu Activia?

„Cred ca sunt cazul cel mai fericit de persoana publica aleasă pentru a promova un produs....pe care-l promovam deja, de placere. (...) Starea de bine este pentru mine un stil de viaţă pe care-mi doresc să-l împărtăşesc cu cei din jurul meu", a spus Mihaela Rădulescu.

De la mezeluri la iaurt

În toamna lui 2010, Mihaela Rădulescu a apărut într-o reclamă care promova mezelurile Elit, după cum Paginademedia.ro scria AICI.

Spotul a fost regizat de Radu Munteanu. Scenariul era destul de simplu: Mihaela Rădulescu, motociclistă în spot, se opreşte dintr-o cursă de endurro ca să ia o gustare. "Mânânc!" - era singura replică dată de vedetă, cu gura plină, în reclama pentru mezeluri.

http://www.youtube.com/watch?v=_u_jNTCXaIY

Asocierea brand-urilor cu vedete precum Mihaela Rădulescu nu este deloc o noutate. În perioada în care Mihaela promova mezelurile, Andreea Marin facea reclamă la maşini de spălat. Prezentatoarea de astăzi a emisiunii "Preţuieşte viaţa", de la TVR 1, devenise ambasadorul maşinilor de spălat LG Direct Drive, după cum Paginademedia.ro relata AICI.

LG_Andreea Marin Banica

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CUCU CUCU
    Daca tot au voit sa ne prosteasca sa mincam iaurt facut din lapte praf ar fi putut sa faca o reclama cu o persoana care inseamna ceva pentru romani, nu o depravata si complexata ca urita asta de Raduleasca.
  • Dan Dan
    Starea ei de bine, prin faptul ca ne agaseaza obraznic, sa si-o duca la Monaco...!. s-au acolo nu o baga nimeni in seama, pt. ca aia "miros'' neamul prost. Duduia e doritoare de ..."adrenalina", c-asa se numeste, de fapt, isteria patologica.
  • Dan Dan
    Activia !
  • lara lara
    Ia puneti mina si cercetati din cite tari au fost dati afara astia care fac iaurturi din prafuri si pe urma scrieti ! E problema voastra daca vreti sa va periclitati sanatatea...ignoranti fericiti cu Raduleascacu tot.
  • Maria Maria
    Draga Nadia,
    Eu chiar cred ca Activia este facuta din lapte. Copilul meu a fost in vizita in fabrica la ei, acolo in Fundeni. Familia noastra consuma Danone si suntem foarte increzatori in ei, nu degeaba sunt nr. 1 mondial.
  • nadia nitov nadia nitov
    nu pot sa spun cat de dezamagita am fost! :( era vorba de-o schimbare! ma asteptam la ceva maret! nu la un iaurt care ma ajuta sa defechez! pentru asta puteai sa mi-o pui pe nikita batausa-sinucigasa si ma cufuream de rupeam weceul! :) sic transit gloria mundi! :) fiecare pasare pe limba ei piere! si iaurtul ala e iaurt din lapte cam cum e margarina unt! :)
  • Horea Horea
    "Mihaela Rădulescu, noua imagine a iaurtului Activia"

    De mult nu mai consum iaurt. Indiferent de "numele" său.

Trimite un comentariu

sus