Skip to main content

INTERVIU. Monica Anghel, în 2014, și pe Antena 1 și pe Pro TV

 

monica anghel
Monica Anghel va fi văzută pe două posturi - Pro TV și Antena 1. Sursa foto: Europa FM

Publicitate

Monica Anghel se va alătura, din această primăvară, emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Vedeta revine astfel la postul din Băneasa la trei ani după ce l-a părăsit pentru Serviciul Român de Comedie de la Pro TV.

Vedeta a lăsat acum Serviciul Român de Comedie pentru a reveni la Antena 1.

Românii o vor vedea însă pe Monica Anghel, în acest an, și la Antena 1, dar și la Pro TV. Cum?

Monica Anghel, într-un interviu acordat Paginademedia.ro:

„I-am spus și lui Toni Grecu și colegilor de acolo și producătoarei că indiferent de faptul că eu m-am întors la Antenă și ei au rămas în continuare acolo, rămânem prieteni și le mulțumesc pentru fiecare clipă pe care am petrecut-o la filmări.

Anul acesta vom avea Monica Anghel și pe Antena 1, dar și pe Pro TV. La Antena 1, va face parte din juriul Te cunosc de undeva, în timp ce pe Pro TV va fi personaj în serialul Spitalul de demență. De ce? potrivit reprezentanților Pro TV, noul sezon din Spitalul de demență (cu Monica Anghel în distribuție) a fost filmat încă de toamna trecută, dar nu se știe încă în ce perioadă va fi programat.

Interviul, în continuare:

Iulia Bunea: V-ați întors în Antenă după aproape trei ani. Veți mai avea și alte proiecte sau va fi strict pe formatul Te cunosc de undeva?

Monica Anghel: Cred că da. Eu întotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu trustul Intact și sunt convinsă că ne vom sprijini unii pe ceilalți în tot ceea ce vom face atâta timp cât va fi respect și înțelegere și vom lucra împreună și totul va fi civilizat, nu au de ce să nu funcționeze lucrurile.

Ce v-a convins la acest format?

În primul rând îmi place că este o emisiune muzicală, în al doilea rând îmi place că are și partea de divertisment. În al treilea rând îmi place foarte mult că este vorba despre multe provocări pe care le susțin, le trec concurenții.

Sunt convinsă că fiecare dintre ei va pleca cu un bagaj de cunoștințe și sunt convinsă că își vor da seama că ei pot mult mai mult decât ceea ce au făcut până acum, chiar dacă sunt artiști consacrați își vor descoperi noi valențe ceea ce mă bucură foarte mult. Eu, de exemplu, voi ajuta la tehnica vocală pentru a-și însuși tehnica vocală a fiecărui personaj pe care ei îl vor interpreta.

Ce se întâmplă cu Serviciul Român de Comedie, v-ați despărțit?

Serviciul Român de Comedie... nu știu, deocamdată ne-am despărțit. I-am spus și lui Toni Grecu și colegilor de acolo și producătoarei că indiferent de faptul că eu m-am întors la Antenă și ei au rămas în continuare acolo, rămânem prieteni și le mulțumesc pentru fiecare clipă pe care am petrecut-o la filmări. Nu are nicio legătură una cu alta.

Ați filmat deja un nou sezon din Spitalul de demență, care va fi anul acesta?

Da, am filmat, așa este.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @protopopoescu:Monica este o actrita foarte buna si o femeie cu o voce deosebita, doar ca ea nu s-a pitziponcit si sa apara la tv pentru datul cu parerea.
  • mare pierdere pentru Pro si mare castig pentru antena... hahaha, fratzilor am luat-o razna. Monica nu a rupt gura nimanui nici in muzica nici in actorie. poate doar cantarul...
  • Vizavi de „Spitalul de dementa” nu as putea sa ma pronunt vizavi de serial in general dar Monica Anghel in rolul femeii de serviciu la spital este dementiala. E o actrita talentata, credibila si foarte haioasa. Pacat ca a parasit grupul Divertis/SRC.
    Mie unul mi-a placut la nebunie, pacat ca a avut aparitii cam scurte fata de ceilalti actori.
  • E urit din partea ei ca a intors spatele unor oameni care au ajutat-o mult in viata. Sa inteleg ca a parasit si matinalul de la Europa FM ?

Trimite un comentariu