Skip to main content

Nea Mărin Miliardar, milionar în rating: aproape trei milioane de români au văzut comedia

 

Nea-Marin-secvente ro

Publicitate

Comedia Nea Mărin Miliardar, cu Amza Pellea, continuă să se bucure de succes la 35 de ani de la premieră. Difuzată aseară, de Pro TV, producţia regizată de Sergiu Nicolaescu a strâns în faţa televizoareleor aproape trei milioane de români în fiecare minut.

Nea Mărin Miliardar este unul dintre cele mai difuzate filme de pe TV: aseară a fost a noua oară în zece ani când producţia a fost văzută pe posturile din România.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, s-au uitat la comedie 2,96 milioane de români. Pro TV a fost pe primul loc, la două milioane de oameni în faţa Antenei 1, care avea pe post tot o comedie – Pasărea pe sârmă, cu Mel Gibson şi Goldie Hawn.

Vârful naţional: 3.501.000 de persoane, la ora 21.40.

URBAN. Nea Mărin a fost văzut de 1,3 milioane de telespectatori din mediul urban. La oraşe, următorul clasat a fost Antena 1, cu 530.000 de persoane.

Vârful la oraşe: 1.649.000 de persoane, la 21.41.

COMERCIAL. Din publicul lui Nea Mărin, 840.000 de telespectatori au fost din segmentul 18-49 de ani (15,1 rating pe targetul comercial). După Pro TV, pe intervalul comediei româneşti, pe locul doi a fost Antena 1, cu 292.000 de telespectatori din segmentul comercial (5,2 rating).

Audienţa posturilor TV joi, 30 ianuarie, pe intervalul comediei Nea Mărin Miliardar, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg (%) Shr (%)
Pro TV 2.965.000 15.6 27.4
Antena 1 917.000 4.8 8.5
Antena 3 761.000 4.0 7.0
TVR 1 499.000 2.6 4.6
National TV 465.000 2.4 4.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV joi, 30 ianuarie, pe intervalul comediei Nea Mărin Miliardar, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg (%) Shr (%)
Pro TV 1.317.000 12.5 23.2
Antena 1 529.000 5.0 9.3
Antena 3 501.000 4.8 8.8
National TV 275.000 2.6 4.8
Acasa 225.000 2.1 4.0

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • geo geo
  Pro tv difuzeaza, de regula, si propriile productii, marca Media Pictures, de exemplul filmul cu Andreea Marin pe post de Cotoranta lansat in toamna l-au dat prin decembrie si pe tv...si, sa nu ne mai ascundem, si Antena 1 difuzeaza la reluari...la greu...
 • mile mile
  da , dar nu sa-l dai in reluare in fiecare an , sa dea filme noi , din ultimul an
 • geo geo
  Mai, nenea Mile Antenistu, daca A1 difuza Nea Marin si batea Protvul, ce bun mai era filmul asta...esti penibil, ptr ca filmul acesta a fost declarat ca fiind cea mai buna comedie romaneasca din toate timpurile. dar ce sa ii ceri unui postac antenist!?
 • mile mile
  conteaza calitatea programelor mai mult decat imaginea sau sunetul
 • alex alex
  Ce sa stie astia de la antene cand tu n-ai nici macar "16:9" dar ce mai vorbesc de HD Doamne fereste
  PRO TV cred ca e singurul canal romanesc care are sunet DOLBY DIGITAL . Asta denota diferenta dintre antena 1 si protv calitatea imaginii si a sunetului mult superioara
 • Alex.D Alex.D
  Ceea ce chiar mi-a displacut la promovarea filmului este ca au folosit melodia pe care o foloseau si in promoul de la Leana si Costel iar mie unul nu mi-a picat chiar bine. Asta asa ca uitasem sa mentionez si ca sa se vada ca sunt doar un "uitator" care poa' sa vada si bune si rele...nu vreun postac.
 • Alex.D Alex.D
  Ca sa nu mai spun ca A1 iar incerca sa copieze Proul. Au vazut ca astia tot bagau filme "d'alea vechi" gen "Armele mortale" si le iesea iar atuncia astialalti de la A1 ce au zis "las' ca ne merge si noua". Iete ca nu e chiar asa pentru ca exista o mica MARE diferenta...ei nu stiu sa promoveze, mai bine zis: "NU STIU SA VANDA" si asta e clar pentru oricine cu un dram de ceva in cap.
 • Alex.D Alex.D
  O fi inghetat altora mintea dar nici tie nu ti-e bine...asta e clar.
  Strict legat de seara asta si de subiectul asta te rog sa imi spui si mie unde e canalul fara capac de nu e in top5?
  Nu e? aaaaaaaaaahhhhhhhhh ce rau ma simt.
  Sa fim seriosi, fara seriale turcesti si ceva emisiuni cu scandal Kanalul e mai jos decat un canal.
 • Cristian Cristian
  Uncle Marin the Billionaire are nota 8,7 in IMDB si este cel mai vizionat film romanesc al tuturor timpurilor.
 • cata cata
  tvr 1 500.000 de oameni ? bravo lor , pro tv era clar ca o sa faca audienta cu acest film .
 • mile mile
  si nea marin miliardar e de nota 4
 • mile mile
  poti sa te uiti cand vrei pe net la filme romanesti, asa ca mi se par penibili cei care asteapta sa vada filmul reluat a zecea oara ,
 • dani dani
  Conform IMDB filmul difuzat de Antena 1 are 5,8//10....asa televiziune, asa filme
 • andrei andrei
  Bravo ProTV pentru audienta facuta cat despre Kanal D, eu cred ca nici n-au vrut sa scoata prea mare audienta la ce film au dat. Iar NationalTV a avut un serial destul de apreciat in ultma vreme si era normal sa prinda Top5, dar unde este Prima TV???
 • Adi Adi
  E clar :frigul ti-a inghetat mintea ! Ai scapat mai ieftin pentru nu a mai avut ce sa iti inghete!

Trimite un comentariu

sus