Skip to main content

OSIM a dat dreptate Red Bull în lupta cu Mediafax pentru marca Servus! Business Magazin

 

Publicitate

OSIM a respins contestatia prin care Mediafax Group voia sa le interzica austriecilor de la Red Bull utilizarea unei marci pe teritoriul Romaniei, scrie Daily Business.

Mediafax Group (care deţine săptămânalul Business Magazin) a contestat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea de catre compania austriaca Red Bull a marcii "Servus! Business Magazin".

In sedinta din 31 octombrie OSIM a respins contestatia companiei romanesti, ce detine revista Business Magazin, potrivit informatiilor publicate recent pe site-ul autoritatii.

Mediafax Group a depus contestatie la OSIM, dupa ce compania Red Bull GmbH, cu sediul in Austria, inregistrase brandul “Servus! Business Magazin” in ianuarie anul trecut.

Pe langa domeniul energizantelor, scrie Daily Business, Red Bull mai are operatiuni si in mass media, prin divizia Red Bull Media House. Astfel, detine posturi precum Red Bull TV si Servus TV si reviste ca Servus Magazin.

Screen Shot 2014-01-15 at 1.01.40 PM

Servus TV este un post de televiziune din Salzburg (Austria), deţinut de Red Bull GmbH. La fel şi RedBull TV. În ceea ce priveşte revista Servus Magazin, aceasa este o publicaţie cu un tiraj de 235,000 de exemplare (Austria), potrivit site-ului oficial al RedBullMediaHouse.

Screen Shot 2014-01-15 at 12.58.25 PM

RedBull TV difuzează emisiuni din domenii precum: sport, cultură şi lifestyle. Programele cuprind o mare varietate de formate video: de la clipuri care se pretează la mediul online, mini-serii sau ştiri şi până la documentare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus