Skip to main content

Ovidiu Ioanițoaia revine cu emisiunea la Europa FM

 

ioanitoaia - sursa - kmkz

Publicitate

Jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia își reia emisiunea radio Tribuna 0, la postul Europa FM. Ioanițoaia a realizat Tribuna 0 la Europa FM timp de cinci ani, până în octombrie, anul trecut.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, emisiunea de 50 de minute va fi săptămânală și va fi difuzată cel mai probabil miercurea, în jurul orelor 20.30-21.00.

Până în octombrie, emisiunea era luni seara. Programarea meciurilor din Liga I în ziua de luni a fost unul din motivele pentru care emisiunea sportivă va fi în ziua de miercuri.

Contactat de Paginademedia.ro, în legătură cu emisiunea de la Europa FM, Ovidiu Ioanițoaia a declarat că:

“Mă bucur că reluăm colaborarea, dar pentru amănunte discutăm în a doua jumătate a lunii februarie.”

În ceea ce privește partea de TV, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Ioanițoaia negociază cu TVR pentru o emisiune. Ovidiu Ioanițoaia nu a comentat această informație.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oricat s-ar stramba unii Ioanitoaia ramane nr 1. E mai activ si mai polemic decat multi din cei pe care i-a format sau i-au fost studenti la CSJ si la Universitatea Media.
  • Ioanitoaia trebuie cultivat, nu indepartat. Cred ca a fost o mare greseala ruptura de la el indiferent din ce motiv s-a produs. Salut decizia postului de a il aduce inapoi.

Trimite un comentariu