Skip to main content

(P) Cumpără pe Zega.ro. Shopping online de modă. Jojo: Fashion comes from ZEGA!

 

Cătălina Grama - Jojo, este imaginea magazinului online de fashion ZEGA.RO

Publicitate

(P) FASHION ONLINE. Branduri românești, dar și mărci internaționale, modele 2013, modă la prețuri accesibile, livrare rapidă. Sunt câteva dintre avantajele pe care le propune magazinul online de fashion www.zega.ro!

În România sunt utilizate și apreciate la scară tot mai largă serviciile online, astfel că Zega încurajează evoluția întregului proces și în domeniul fashion, și va aduce mai aproape galeria de produse care rezonează cu fiecare client în parte.

Magazinul online oferă branduri ale tinerilor designeri români dar și branduri internaționale cu o largă amprentă asupra industriei de fashion adaptată fiecărui sezon.

Cătălina Grama – Jojo este imaginea magazinului online de fashion Zega.ro.

Ce oferă Zega.ro:

  • Magazin online de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii damă, barbati si copii. Livrare în 24-48h, pentru produsele care sunt în stocul Zega.
  • Gamă variată cu cele mai moderne modele de îmbrăcăminte, încălțăminte damă și încălțăminte copii. Acestea variază de la balerini și sandale la pantofi de seară, pantofi de nuntă, pantofi office, cizme, botine.
  • Timp redus de cumpărare, livrarea la domiciliu, calitatea serviciilor sunt doar o parte dintre atributele care ne recomandă.

De ce a fost aleasă Jojo ca imagine Zega.ro?

Am apelat la o imagine publică, pasionată de modă, plecând de la interesul în continua creștere al doamnelor și al domnilor pentru fashion, în mod special pentru magazinele online de haine.

Implicarea tot mai mare a publicului către shoppingul online a provocat brandul ZEGA să descifreze dorința consumatorilor pentru a le putea răspunde cu produse adecvate, mulate pe dorințele lor, pe nevoile lor, spun reprezentanții companiei.

Ce spune Jojo:

“Fashion înseamnă creativitate, personalitate, amprentă, stil, culoare. Pentru că am fost și voi fi mereu îndrăgostită de frumos, am avut alături mereu numai oameni talentați care mă susțin și astăzi, mai ales atunci când vorbim despre imagine (stiliști, sfătuitori, hairstilisti, makeupartiști... prieteni).

ZEGA e o lume nouă. Aici găsesc tot ce îmi doresc! Fashion pe toată linia, masculin și feminin. All fashionably women & men come from ZEGA! Fashion comes from ZEGA!”

Concurs lunar pe Facebook. Premiu: un outfit

Magazinul online organizează lunar un concurs, pe pagina de Facebook: Ținuta lunii. În acest concurs, Zega te invită să-ți creezi din trei pași un outfit pe care îl poți câștiga prin tragre la sorți.

„Este extrem de important pentru noi să oferim cât mai multe branduri, o cât mai largă diversitate în materie de fashion”, spun reprezentanții Zega.ro.

„Ca și planuri de viitor ne-am propus să venim cu opțiuni de stil, materiale video care să conțină recomandări de stil vetimentar, tipsuri, dar și cu evenimente personalizate care să inspire”, au punctat ei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu