Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevarul: "Deveselu: cum așteaptă oltenii banii lui Obama"

 

presa de azi, Adevarul, 21 ianZiarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre viața celor 950 de familii din comuna Deveselu (Olt), unde va fi instalat scutul antirachetă - o investiție americană de peste 400 de milioane de dolari.

Publicitate

"Deveselu: cum așteaptă oltenii banii lui Obama", titrează Adevărul pe prima pagină. Cotidianul scrie mai jos că deși "bătrânii din Deveselu încă nu i-au văzut la ochi pe americani", aceștia nu au cum să ignore efectele venirii lor în sat.

"La trei luni de la inaugurarea oficială a lucrărilor de reamenajare a bazei militare americane de la Deveselu, localnicii încă nu au dat nas în nas cu soldații Unchiului Sam, dar primele semne se văd peste tot: în comună s-a introdus rețea de apă și canalizare și se construiește o stație modernă de epurarea apei", mai scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, alte titluri din presa de astăzi:

Gazeta Sporturilor: "Halep-Hap!", este titlul de pe prima pagină a ziarului de sport. Cu acest titlu, cotidianul GSP marchează victoria Simonei Halep din Australia. "S-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat într-o premieră istorică", mai scrie Gazeta Sporturilor. "Simona Halep a ajuns în sferturile Australian Open după ce a eliminat-o pe Jankovici, numărul 8 mondial", relatează ziarul de sport.

România liberă se întreabă, pe prima pagină, "Ce resurse are Guvernul pentru a stimula consumul?". Această problemă a fost ridicată de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, care a spus "pregătim măsuri care să dinamizeze consumul". BNR-ul ar fi de altă părere: "E o idee proastă să stimulăm consumul doar pentru a avea creștere economică".

Evenimentul zilei scrie pe prima pagină că "Baronul de Argeș dă testul corupției la Curtea Supremă". Baronul de care vorbește EVZ este Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean, inculpat din 2009 pentru fraudă și mită.

Jurnalul Național scrie despre apariția publică a lui Elan Schwartzenberg la o manifestare inclusă în programul președintelui Traian Băsescu, în timpul vizitei din Israel. "Elan Schwartzenberg, pe urmele lui Traian Băsescu", titrează JN pe prima pagină. 

Ziarul Financiar: "Giganții de pe Wall-Street se bat să vândă pe bursă 15% din Hidroelectrica" - este titlul articolului de primă pagină a ziarului de business.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu