Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul spune povestea surorilor din Brașov măritate cu Ariel Sharon. ZF: Agricultura, un maxim istoric în economie

 

Capturaţi ecranul complet 10.01.2014 112754.bmp
Varianta de weekend a ziarului Adevărul prezintă povestea surorilor din Brașov, Margareta și Rozalia Zimmerman, măritate cu fostul premier israelian Ariel Sharon. România liberă scrie pe prima pagină despre cum sunt risipiți un milion de euro anual pentru un program care ar avea efecte zero.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare subiectele de pe prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Ziarul Financiar anunță că agricultura a adus în economie un maxim istoric de 18,5 miliarde de euro în 2013. Publicația mai precizează că această creștere a fost susținută de piața cerealelor, cu o creștere de două treimi, de producția de cartofi și de floarea soarelui sau de rapiță.
  • România liberă pune pe prima pagină su subiect despre un program de un milion de euro, cu efecte zero. „Deși sunt alocați bani de la buget pentru educația alimentară a copiilor, proiectele lipsesc”, mai scrie publicația.
  • Ziarul Adevărul pune pe prima pagina Povestea surorilor din Brașov măritate cu Ariel Sharon. Este vorba de Margareta Zimmermann, care i-a fost soție în perioada 1950 - 1962, și de Rozalia Zimmermann, care i-a fost alături între 1963 și 2000.
  • Evenimentul zilei scrie despre „prima mișcare a noilor șefi ai CSM”: Anchetatorii lui Năstase, Fenechiu, Silaghi și Ridzi, luați la întrebări.
  • Jurnalul Național, tot cu Traian Băsescu pe prima pagină. Falsa imunitate a lui Traian Băsescu, titrează publicația.
  • Subiectul de copertă pentru tabloide este Ana Lesko, însărcinată în șapte luni. Libertatea: Lesko face un băiețel cu un artist cu 7 ani mai tânăr. „El este tatăl copilului meu”, titrează ziarul Click!.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu