Skip to main content

PRESA DE AZI. Analiză Adevărul: Câți bani câștigă scriitorii români. Mircea Cărtărescu în fruntea clasamentului

 

captura adevarul
Weekend Adevărul a calculat cât câștigă scriitorii de pe urma operelor lor. România liberă spune povestea singurului copil înmormântat la mausoleul de la Mărășești, iar Evenimentul zilei explică unde s-a ascuns Baronul de Constanța de agenții DNA.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

 

  • EVZ dezvălui unde s-a ascuns Baronul de Constanța de agenții DNA, titrează Evenimentul zilei de astăzi. Cercetat de DNA, Nicușo Constantinescu „a intrat la apă”: El a încercat să se sustragă anchetei. Pentru că nu răspundea citațiilor, procurorul Andrei Bodea a emis un mandat de aducere la DNA, mai explică publicația. 
  • Weekend Adevărul a calculat Câți bani câștigă scriitorii români. „Mircea Cărtărescu conduce detașat în topul autorilor. Bine stau și Liiceanu, D.R. Popescu, Pleșu, Breban și Djuvara. Alții, mulți, sunt la limita subzistenței”, notează publicația.
  • România liberă face Povestea singurului copil înmormântat la Mausoleul de la Mărășești. O fată de numai 12 ani a luptat alături de militarii români în primul război mondial.
  • Ziarul Financiar: Consiliul Fiscal numără 1,5 milioane de angajați la negru, dar Inspecția Muncii nu a găsit decât 15.700.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu