Skip to main content

PRESA DE AZI. De la ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni la "Halep, out din primul tur!" - GSP

 

Adevarul, presa de azi 30 ianZiarele Adevărul, Jurnalul Naţional şi Libertatea au ca deschidere de ziar articole despre ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Publicitate

Evenimentul zilei scrie despre "afacerea deszăpezirea", iar Gazeta Sporturilor notează că Simona Halep a "rezistat doar două seturi" în turneul de categorie Premier de la Paris.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • ADEVĂRUL îşi deschide ediţia de astăzi cu tilul "Armata şterge urmele". Articolul tratează un aspect al anchetei privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni. "Sublocontenetul Aura Ion n-a raportat că pleacă cu avionul", mai scrie Adevărul pe prima pagină. Cotidianul vine cu "ipoteza" că "Ministerul Apărării refuză să spună cum a plecat sublocontenentul Aura Ion cu avionul care avea să-i aducă moartea. Regulamentele militare interzic părăsirea garizoanei fără aprobarea superiorilor".

"Nimfomana", prea fierbinte pentru pudibonzii de la CNC - este titlul unui alt subiect de pe prima pagină din Adevărul. "Membrii comisiei de rating a Centrului Naţional al Cinematografiei s-au răzgândit şi discută din nou azi dacă interzic sau nu difuzarea în cinematografe a părţii a doua a filmului "Nymphomaniac", al cineastului Las von Trier.

  • JURNALUL NAŢIONAL îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre "răspunderea" pe care o are STS (Serviciul de Telecomunicaţii Speciale) în eşecul operaţiunii de salvare din Munţii Apuseni. "", titrează Jurnalul Naţional. Cotidianul trustului Intact scrie că "STS pregăteşte şedinţa CSAT din 2 februarie", asta însemnând "difuzarea cu linguriţa a unor informaţii menite să stârnească şi mai multă confuzie în privinţa răspunderii acestei instituţii".
  • LIBERTATEA o are pe prima pagină tot pe tânăra care a decedat pe 20 ianuarie în tragicul accident din Apuseni. "Legiştii sunt categorici: Aurelia Ion a murit din cauza frigului", este titlul de pe prima pagină a tabloidului. Ziarul scrie că "tânăra studentă nu suferise leziuni grave care să-i provoace decesul în urma prăbuşirii avionului", conform anchetatorilor.
  • EVENIMENTUL ZILEI titrează pe prima pagină "Afacerea deszăpezirea îi umflă conturile deputatului lui Voiculescu". Altături de acest titlu stă o fotografie cu deputatul PC Diniţă Ion. Cotidianul condus de Dan Andronic scrie că "CNADNR a atribuit în ultimele zile, fără icita'ie, 42 de contracte la şapte firme, pentru a închiria utilaje care să deszăpezească drumurile naţionale din Moldova, pe perioada Codului Roşu".
  • GAZETA SPORTURILOR: "Halep, out din primul tur!" - este titlul dat de cotidianul de sport unui articol despre înfrângerea suferită de tenismena Simona Halep în turul 1 al Open GDF Suez, de la Paris.
  • ROMÂNIA LIBERĂ scrie pe prima pagină despre "Cele 8 mari păcate ale noilor coduri penale". Cotidianul editat de Medien Holding notează pe prima pagină unii "politicieni importanţi îşi freacă mâinile de bucurie datorită legilor care intră în vigoare de la 1 februarie". Este vorba de codul penal şi cel de procedură penală.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus