Skip to main content

PRESA DE AZI. De la ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni la "Halep, out din primul tur!" - GSP

 

Adevarul, presa de azi 30 ianZiarele Adevărul, Jurnalul Național și Libertatea au ca deschidere de ziar articole despre ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Publicitate

Evenimentul zilei scrie despre "afacerea deszăpezirea", iar Gazeta Sporturilor notează că Simona Halep a "rezistat doar două seturi" în turneul de categorie Premier de la Paris.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • ADEVĂRUL își deschide ediția de astăzi cu tilul "Armata șterge urmele". Articolul tratează un aspect al anchetei privind accidentul aviatic din Munții Apuseni. "Sublocontenetul Aura Ion n-a raportat că pleacă cu avionul", mai scrie Adevărul pe prima pagină. Cotidianul vine cu "ipoteza" că "Ministerul Apărării refuză să spună cum a plecat sublocontenentul Aura Ion cu avionul care avea să-i aducă moartea. Regulamentele militare interzic părăsirea garizoanei fără aprobarea superiorilor".

"Nimfomana", prea fierbinte pentru pudibonzii de la CNC - este titlul unui alt subiect de pe prima pagină din Adevărul. "Membrii comisiei de rating a Centrului Național al Cinematografiei s-au răzgândit și discută din nou azi dacă interzic sau nu difuzarea în cinematografe a părții a doua a filmului "Nymphomaniac", al cineastului Las von Trier.

  • JURNALUL NAȚIONAL își deschide ediția de astăzi cu un articol despre "răspunderea" pe care o are STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) în eșecul operațiunii de salvare din Munții Apuseni. "", titrează Jurnalul Național. Cotidianul trustului Intact scrie că "STS pregătește ședința CSAT din 2 februarie", asta însemnând "difuzarea cu lingurița a unor informații menite să stârnească și mai multă confuzie în privința răspunderii acestei instituții".
  • LIBERTATEA o are pe prima pagină tot pe tânăra care a decedat pe 20 ianuarie în tragicul accident din Apuseni. "Legiștii sunt categorici: Aurelia Ion a murit din cauza frigului", este titlul de pe prima pagină a tabloidului. Ziarul scrie că "tânăra studentă nu suferise leziuni grave care să-i provoace decesul în urma prăbușirii avionului", conform anchetatorilor.
  • EVENIMENTUL ZILEI titrează pe prima pagină "Afacerea deszăpezirea îi umflă conturile deputatului lui Voiculescu". Altături de acest titlu stă o fotografie cu deputatul PC Diniță Ion. Cotidianul condus de Dan Andronic scrie că "CNADNR a atribuit în ultimele zile, fără icita'ie, 42 de contracte la șapte firme, pentru a închiria utilaje care să deszăpezească drumurile naționale din Moldova, pe perioada Codului Roșu".
  • GAZETA SPORTURILOR: "Halep, out din primul tur!" - este titlul dat de cotidianul de sport unui articol despre înfrângerea suferită de tenismena Simona Halep în turul 1 al Open GDF Suez, de la Paris.
  • ROMÂNIA LIBERĂ scrie pe prima pagină despre "Cele 8 mari păcate ale noilor coduri penale". Cotidianul editat de Medien Holding notează pe prima pagină unii "politicieni importanți își freacă mâinile de bucurie datorită legilor care intră în vigoare de la 1 februarie". Este vorba de codul penal și cel de procedură penală.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu