Skip to main content

PRESA DE AZI. Divorțul Biancăi Drăgușau, „combustibil” pentru tabloide. Adevărul și EVZ, despre străinii care cumpără pământ în România

 

Capturaţi ecranul complet 09.01.2014 102403.bmp
Început de an în forță pentru presa din România, atât cea tabloidă, cât și cea quality. Divorțul Biancăi Drăgușanu de Victor Slav a fost pe prima pagină a ziarelor în ultimele două zile. De cealaltă parte, ziarele de calitate s-au concentrat pe condamnarea lui Adrian Năstase și din liberalizarea cumpărării de terenuri în România pentru străini.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Ungurii vor să ne ia Ardealul cu banii jos, titrează Adevărul, care explică cum statul maghiar vrea să „pună mâna pe terenurile agricole din Ardeal, plătind o rentă viageră celor care vor să-i cedeze pământurile” .
  • Evenimentul zilei anunță, de cealaltă parte, că 30% din terenurile agricole din România sunt controlate de străini. „Guvernul României știa de intenția Ungariei de a cumpăra terenuri în Transilvania încă de pe vremea lui Emil Boc”, mai notează publicația. Tot EVZ anunță că „Ministerul Transporturilor a sesizat DNA despre jaful de la CFR”.
  • România liberă rămâne la subiectul Adrian Năstase. Ponta, presat din trei direcții, titrează publicația. „Graba dovedită în apărarea lui Adrian Năstase chiar și cu riscul atacării independenței justiției nu-l scapă pe Victor Ponta de judecata propriilor colegi. Ex-premierul condamnat îi reproșează că nu a făcut totul pentru a-l scăpa de închisoare, în timp ce Ion Iliescu îl contrazice, spunând că nu vede vreo conexiune între politic și justiție”, explică publicația.
  • Jurnalul Național stare în apărarea lui Adrian Năstase: Dosarul Zambaccian, cu Băsescu autor.
  • Libertatea și Click! profită din plin de pe urma divorțului lui Victor Slav de Bianca Drăgușanu. Țeapă! Banii de la nuntă sunt la Victor, titrează Libertatea, în timp ce Click! se întreabă: Bianca, ți-ai uitat verigheta la Cristea?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu