Skip to main content

PRESA DE AZI. Fiscul pierde mereu la Bingo. Firma care face emisiunea la Antena 1 are datorii

 

Presa de azi 14 ianuarieCei care fac emisiunea de noroc Superbingo Metropolis, difuzată de Antena 1, au datorii mari la Fisc, după cum scrie ziarul Adevărul, pe prima pagină. "Fiscul pierde mereu la Bingo", este titlul dat de cotidianul deținut de Cristian Burci.

Publicitate

"După ce acum doi ani au dat Fiscului o țeapă de milioane de euro, patronii jocului Superbingo Metropolis pregătesc o nouă lovitură după același model: neplata datoriilor și declararea insolvenței pentru a evita achitarea restanțelor", scrie Adevărul în articolul său de deschidere.

Potrivit ziarului Adevărul, "firma care operează jocul Bingo difuzat de Antena 1, Metropolis Bets SRL din Bistrița, a acumulat datorii la bugetele publice de peste 160.000 de euro".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale ziarelor de astăzi.

  • Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un amplu articol despre datoriile firmei care operează jocul de noroc Superbingo Metropolis, difuzat de Antena 1. "Simpaticii comici Romică Țociu și Cornel Palade girează cu imaginea lor un joc de noroc în care Fiscul pare a fi tot timpul nenorocos", mai scrie Adevărul, pe prima pagină. Patronul Metropolis Bets a declarat pentru Adevărul "suntem la zi cu plata datoriilor și putem face dovada".
  • Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre "capii crimei organizate în Dosarul Petromservice". Cotidianul condus de Dan Andronic titrează "Sechestul pe imperiile lui Luca și Vântu". Ziarul scrie că "procurorii DIICOT au stabilit că Sorin Ovidiu Vîntu și sindicalistul Liviu Luca au creat un grup de crimă organizată pentru a prădui banii profitabilei Petromservice, folosind fondurile delapidate de la Asociația Salariaților din SNP Petrom S.A.".
  • România liberă scrie despre decizia liderilor USL de a organiza referendumul pentru modificarea Constituției o dată cu alegerile europarlamentare din luna mai. "Totul pe o carte. Cele două fisuri ale planului USL", este titlul dat de România liberă.
  • Jurnalul Național are ca deschidere de ziar un articol despre completele de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție "asupra cărora planează suspiciuni legate de imparțialitate și obiectivitate". "Completele negre de la Înalta Curte" - este titlul dat de Jurnalul Național. "Noua conducere a CSM (Consiliului Superior al Magistraturii) caută soluții pentru rezolvarea acestei probleme", mai scrie Jurnalul Național, pe prima pagină.
  • Click! scrie pe prima pagină că Arșinel se simte excelent după transplantul de rinichi. "Arșinel are 200 de spectacole anul acesta", titrează tabloidul editat de Adevărul Holding.
  • Iar tabloidul Libertatea are pe prima pagină o trimitere către un reportaj cu psihiatrul oamenilor fără adăpost, Bogdan Bordeianu. Ziarul scrie că acesta consiliază inclusiv cerșetori. "Tratez nebunia direct pe stradă", este titlul dat de Libertatea.
  • Gazeta Sporturilor își deschide edția de astăzi cu un articol despre venirea lui Adrian Mutu la Petrolul, echipa din Ploiești. "Mutu s-a întors în România și face show din secunda1. The Special One", este titlul dat de GSP pe prima pagină.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu