Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor despre „Lupul din Ploiești, un transfer în regia lui Cosmin Contra”

 

GSP Mutu
Lupul din Ploiești, l-a numit Gazeta Sporturilor pe Adrian Mutu, proaspăt venit la Petrolul Ploiești. Și Adevărul anunță într-o trimitere pe prima pagină veirea oficială a jucătorului la Petrolul: Mutu a făcut 15 ani de la Pitești la Ploiești.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

 

  • Adevărul are ca principal subiect de copertă merele pe care școlarii ar fi trebuit să le primească de la autorități. Merele școlarilor, rase de birocrați, titrează publicația care precizează că „dezinteresul autorităților a întârziat și anul acesta distribuirea merelor gratuite în școli. Din cauza birocrației, România a pierdut deja jumătate din fondurile pe care Comisia Europeană le-a alocat țării noastre la începutul programului.”
  • Ziarul Financiar anunță că Statul român s-a împrumutat în premieră pe 30 de ani în dolari, la 6,2% dobândă.
  • Gazeta deschide ediția de astăzi cu Lupul din Ploiești, un transfer în regia lui Cosmin Contra. „Mutu a avut ieri o revenire fastuoasă în fotbalul de acasă, la Petrolul Ploiești, cu 6.000 de suporteri în tribună și cel mai mare salariu de jucător, peste 30.000 de euro pe lună”, mai scrie publicația.
  • EVZ are pe prima pagină un subiect despre „Marele cutremur”, care nu a avut loc încă dar publicația preconizează că acesta va închide teatrele și cinematografele.
  • Tabloidul Libertatea o găzduiește pe copertă pe Bianca Drăgușanu, cu o fotografie demnă de revista Playboy. „Voluptoasa” a acordat un interviu ziarului Libertatea: „Nu înțeleg de ce toată lumea mă consideră o curvă”.
  • Click! este tot cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Adrian Cristea: Cristea și-a luat brățară indiană ca s-o vrăjească pe Bianca!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu