Skip to main content

PRESA DE AZI. Iarna din ziare. Adevărul: „Copiii viscolului”. EVZ: Genralul iarnă vs Generalul Oprea și Caporalul Șova

 

captur adevarul
Iarna se simte din plin și în ziarele de început de săptămână. Adevărul scrie despre Copiii viscolului, povestea a două mame care au născut în acest weekend. Evenimentul zilei are o abordare politică scriind că operațiunea „deszăpezirea” a eșuat.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Generalul Iarnă vs Generalul oprea și caporalul Șova titrează Evenimentul zilei pe prima pagină. Publicația notează că operațiunea „deszăpezirea” a eșuat, iar drumarii care au câștigat contracte de aproape 100 de milioane de euro la CNADNR nu și-au îndeplinit obligațiile.
  • Adevărul merge pe poveste și scrie despre Copiii viscolului. „Două tinere din două localități călărășene blocate de viscol și de ninsoare au născut la Maternitatea din Slobozia, după ce au fost scoase din nămeți de echipajele de salvare”, mai scrie publicația.
  • Jurnalul Național se mândrește că a ajuns să fie menționat în publicația Huffington Post. „Țara cu 7 servicii secrete nu a localizat un avion prăbușit” este titlul din Huffington Post, preluat și de Jurnalul Național.
  • Ziarul Finanaciar publică Topul celor mai mari malluri din București, după numărul de vizitatori. Primul este Afi Palace Cotroceni, cu o medie zilnică de 52.000 de vizitatori. Acesta este urmat de Unirea Shopping, cu 40.000 de vizitatori.
  • Academia Cațavencu îi taxează aspru pe cei de la guvernare pentru modul în care a fost gestionată tragedia din Apuseni. PanARam, titrează săptămânalul de satiră. Titlul este postat pe o fotografie cu Victor Ponta, Ramona Mănescu, Gabriel Oprea și Eugen Nicolaescu, în rol de stewardese. Ei sunt „o parte dintre membrii echipajului unui avion care nu mai are nevoie de accidente ca să se prăbușească, fiindcă accidentele sunt deja la bord”.

62326_576451555782982_1370592258_n

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu