Skip to main content

Rareș Bogdan, despre planurile la Realitatea TV: "Vrem să aducem mai mulți oameni înapoi". Dinescu și Nistorescu, invitați permanenți

 

Foto: enational.ro
Foto: enational.ro

Publicitate

Realitatea TV urmează să fie condusă de un consiliu editorial, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Rareș Bogdan, cel care va fi director editorial al canalului de știri. Bogdan își va prelua atribuțiile miercuri, 15 ianuarie, după ultimele discuții care vor avea loc mâine.

Planurile lui Rareș Bogdan urmăresc readucerea la Realitatea TV a unor oameni care au plecat de la post precum Tudor Mușat sau Melania Medeleanu, dar și o emisiune pe saptamana a emisiunii Jocuri de putere pe care Bogdan să o prezinte împreună cu jurnalistul Cornel Nistorescu.

Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, planurile lui Rareș Bogdan legate de Realitatea TV.

Rareș Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Astăzi, au fost discuții cu Cozmin Gușă și cu oamenii care asigură în prezent funcționarea postului Realitatea TV. Lucrurile sunt setate în mare parte, dar mâine vom mai avea niște discuții.

Realitatea TV va fi condusă de un consiliu editorial compus din Vera Secrieru, producător general, și din Sorin Kosz, cel care se ocupă de site-ul Realitatea.net. Eu voi fi director editorial și președinte al consiliului editorial.

În principiu, ne-am înțeles. Ar urma ca din 15, adică de miercuri, să preiau prerogativele."

Rareș Bogdan spune că politica editorială a Realitatea TV va fi unitară din punct de vedere a subiectelor și că va colabora mai strâns cu echipa postului de televiziune.

Rareș Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Va fi o colaborare între consiliul editorial și cei trei EOD (editor of the day) pentru prioritizarea subiectelor de zi cu zi. Vom lucra împreună, consiliul editorial și Robert Tătăruș, Bianca Onea și Mădălina Dulamă (cei trei EOD n. red) pentru a ridica intervalul de prime-time și jurnalul de seară. Practic, începând de la 9.00 dimineața vor fi promovate și dezbătute subiectele care vor fi analizate în emisiunile de seară, la Lavina Șandru, la Eli Roman și apoi la mine, între orele 22.00 și 24.00. Va fi o politică unitară.

Em îmi păstrez emisiunea. De altfel, a fost dorința mea să rămân jurnalist. Tocmai de aceea, pentru zona de management mă bazez pe echipa editorială actuală de la Realitatea TV."

Emisiune cu jurnalistul Cornel Nistorescu. Tudor Mușat, Dan Suciu și Melania Medeleanu, doriți de Rareș Bogdan

Rareș Bogdan spune că în planurile de relansare a postului Realitatea TV intră și câteva emisiuni noi și readucerea unor oameni care au plecat din stație.

Rareș Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Îmi doresc o emisiune de analiză în fiecare duminică seara. Mai avem de lucru la acest proiect, dar propunea mea pentru prezentarea emisiunii este Ion M. Ioniță.

O altă emisiune de analiză ar fi în cursul săptămânii, cu jurnalistul Cornel Nistorescu invitat la emisiunea mea, la fel cum este joia Mircea Dinescu. Am avut o discuție cu el anul trecut, urmează să mai vorbim. Sper ca până la 1 februarie să punem această idee în aplicare.

Sunt mai mulți oameni pe care încercăm să-i aducem la Realitatea: Tudor Mușat, Dan Suciu, Melania Medeleanu, Mirela Vașadi. Am vrea să-i avem printre colaboratori pe Alecu Racoviceanu, Stelian Negrea, Miruna Munteanu și Bogdan Chireac."

Într-o perioadă în care mai mult se pleacă de la Realitatea, cum pot fi atrași oamenii înapoi?

Rareș Bogdan:

"Realitatea TV este totuși un post în care salariile se dau la timp. Cred că pot fi reintroduși în echipă. Dacă sunt bine motivați, pot fi aduși înapoi la Realitatea", a mai spus el pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Realitatea este singura televiziune care spune adevarul.Cred ca in curand aceasta tv. isi va reveni si va avea audienta cuvenita.In acest moment este singura televiziune care nu manipuleaza.
 • @simplu telespectator: intru totul de acord cu ce ai spus in legatura cu tot. adaug, de exemplu ca Lavinia Sandru habar n-are sa conduca o emisiune, ca si moderatoare! Nici n-apuca bine sa puna intrebarile ca isi raspunde singura!!! Asa ceva n-am mai vazut! N-apuca invitatii sa zica o propozitie ca , gata ii ia vorba din gura! E chiar enervanta femeia asta! mai e si ardeleanca ,din cate am inteles! pacat!
 • De asemenea, draga redactie, as dori sa va informez ca Rares Bogdan, ca "manager" de ziar local, radio local si statie TV locala, adica Ziua de Cluj, Realitatea FM Cluj si Realitatea TV Cluj, a bagat cel putin 3 firme pe care au functionat cele de sus in stare de INSOLVENTA. Cam asta la nivel managerial dl. Rares Bogdan. La nivel personal, nasul sau de cununie este Sorin Rosca Stanescu. QED
 • Daca Rares Bogdan ar tine seama si de cei ce urmaresc postul nu i-ar mai invita pe Nistoeresc si Chiriac.Pe langa faptul ca nu sunt niste integrii ii vezi zilnic pe toate posturile de stiri.Am ajuns la suprasaturatie.Ne provoaca alergie ochiului si auzului.Nu mai zic ca nu sunt obiectivi in comentarii.
 • Comentariul avea un limbaj de neacceptat pentru a fi publicat. Comentariile trebuie să respecte măcar regulile de bază ale unei comunicări, respectiv un limbaj civilizat, fără injurii și fără atacuri la persoană.
 • Victoria Nulland nu a spus nimic din ceea ce afirmi tu.
  Sunteti atat de disperati incat incepeti sa halucinati ?
 • Cand un oficial american venit direct de la Washington vorbeste explicit despre atacurile asupra independentei justitiei, despre imixtiunea ingrijoratoare a politicului in justitie, cand spune ca nu intelege exact care este traiectoria legii amnistiei, cand solicita cetatenilor sa insiste pe respectarea statului de drept, pe transparenta si buna guvernare, cand evoca, implicit, posbilitatea ca parteneriatul sa aiba de suferit daca statul de drept si democratia sunt afectate, inseamna ca problema este cat Casa Poporului. De la suspendare incoace nu am mai auzit vorbe atat de grele, ceea ce inseamna ca, din perspectiva americana, ceea ce face acum USL este un atac similar celui din vara lui 2012. c am asta a fost vizita Americanilor fratilor
 • Nici macar domnu Cozmin Gușă si domnu Rares Bogdan nu au fost in stare sa declare , sau spuna adevaru despre motivul vizitei doamnei Victoria Nuland sau una dintre cele mai importante subiecte care au fost discutate , ce sa mai zicem de restul Televisiunilor ( A3 , RTV etc) de ce oare ? de ce oare la conferinta de presa care a fost sustinuta la Ambasada americana , au fost primiti doar OMG urile reale si nepatate cateva la fel si Jurnalistii din Romania .... dintre care cei care nu au fost acceptati au fost ex:: A3-RTV , de ce oare ? oare Americanii tin cu un anume Partid sau ........si au dat seama de coruptia din Media si in General din Tara asta ?
 • Daca, ar fi posibil sa-i aduceti pe Hurezeanu, Buscu si Ursu, cred ca a-ti multumi multi intelectuali. Sunt cei mai buni si cei mai credibili. Sanatate si succes!
 • Realitatea trebuie sa insemne si reportaje, emisiuni de teren, nu numai talk-show de platou (cea mai facila forma de televiziune). Inca au supravietuit Reporterii Realitatii si Sfatul Popular, dar trebuie sa fie mult mai multe astfel de emisiuni ca sa te numesti post de stiri (nu de vorbarie).

Trimite un comentariu