Skip to main content

RCS a scos din grilă VH1 chiar la finalul contractului de administrare cu Pro TV

 

vh1 film cafe colajGrila companiei RCS&RDS a mai suferit o modificare ieri seară, pe lângă introducerea canalelor HD ale Eurosport, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

RCS&RDS a scos televiziunile VH1 şi Film Café şi a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, pe reţelele sale de cablu digital din Bucureşti, potrivit Mediafax, care citează surse din industria media.

Eliminarea din grilă a postului VH1 vine la scurt timp după ce televiziunea muzicală a ieşit de sub administrarea Pro TV S.A. şi a trecut la Viacom, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. De la 1 ianuarie, Viacom International Media Networks (VIMN) este cea care se ocupă de activităţile de distribuţie şi vânzare de publicitate pentru VH1, după expirarea contractului cu CME.

RCS nu a anunţat oficial aceste modificări

Informaţia privind aceste modificări la nivelul grilei nu a fost confirmată oficial de reprezentanţii RCS&RDS. Compania nu a comunicat faptul că va scoate din grilele sale televiziunea muzicală VH1 şi televiziunea de filme Film Café şi nici introducerea în grilă a televiziunilor History HD, Viasat Nature/ History HD şi Comedy Central Extra, mai scrie Mediafax.

Potrivit telespectatorilor, modificările de grilă nu au fost făcute doar în Bucureşti

Potrivit mai multor comentarii făcute de telespectatori pe pagina de Facebook a RCS&RDS, modificările în privinţa VH1, Film Café, Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD ar fi fost deja operate şi în alte oraşe din ţară în care RCS are reţele de cablu digital, nu doar în Bucureşti.

Contractul privind distribuţia VH1 a expirat la finalul lui 2013

În cazul VH1 - o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS.

De asemenea, RCS&RDS a informat CNA că cele două părţi poartă negocieri pentru prelungirea contractului, după cum a declarat ieri seară, pentru Mediafax, Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    n-am nimic impotriva ca schimba grila foarte des, daca inttoduc canale cat mai.bune. poate unele canale mai scad calitatea continutului. regret scoaterea vh1. am cablu analogic, pentru ca nu sunt un mare consumator de tv dar mi-as dori sa introduca canalul TLC.

Trimite un comentariu

sus