Skip to main content

Realitatea Media a pierdut o frecvență radio și două licențe TV locale

 

studiou realitatea Adevarul

Publicitate

Societatea Realitatea Media, care operează Realitatea TV, a rămas fără trei licențe locale, una de radio (la Pitești) și două TV (cele de la Alba Iulia și Baia Mare).

Consiliul Național al Audiovizualului a decis retragerea licențelor întrucât cele trei stații au avut emisia oprită pe o perioadă mai mare de 90 de zile.

Astfel, Realitatea FM Pitești a avut emisia întreruptă în perioada din 26 septembrie și nu s-a reluat emisia nici în prezent. Realitatea TV Alba Iulia a încetat să mai emită pe 5 septembrie, în timp ce stația din Baia Mare s-a oprit pe 6 septembrie.

Mura Frînculescu, director general Realitatea Media: „În legătură cu cele două Realitatea TV, Baia Mare și Alba Iulia, am început acum aproape șase luni un proces de reorganizare în țară a studiourilor teritoriale, urmând să ne concentrăm pe studiourile regionale, deci să comasăm studiourile teritoriale pe zone regionale. Din această cauză am avut probleme la achiziționarea echipamentelor, plățile emițătoarelor și așa mai departe.”

În ceea ce privește Realitatea FM Pitești, Mura Frînculescu a explicat că a existat un diferend cu proprietarul spațiului din care emitea postul. „Asta s-a întâmplat în decembrie. Și pentru că nu am ajuns la nicio soluție, în dialogul pe care l-am avut cu domnia sa, nu am mai putut să intrăm în spațiul respectiv ca să ne putem rezolva problema cu emițătorul nostru de acolo”, a explicat directorul general al postului.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nici frecventa FM din Constanta nu functioneaza nu doar cea din Pitesti. Se poate dragi directori sau cum va intitulati, o explicatie? Presupun ca viscolul a rupt ceva relee...
  • La Cluj Realitatea Fm nu mai emite de o luna !?!?!?!?!?? Filfizonul Rares Bogdan o fi in stare de ceva ? Ca el raspunde de cosmelia asta.
    Cand emite, cand nu emite. Un fel de alba-neagra. Sa ia frecventa cineva competent., totusi.
  • Mura .... Minciunica. E simplu, nu ați mai plătit chiriile si energia electrică.

    Dar nu sunt singulare... Nici la Timișoara , Realitatea TV nu mai emite de peste 6 luni, la Bistrița la fel, realitatea TV Sibiu din Octombrie si tot așa...
  • minti mura de ingheata apele. Ati inceput voi organizarea acum 6 luni, probabil cand ati incetat, prin firmele voastre capuse, sa mai platiti angajatii. S-au organizat cu totul, am stans lumina. Tupeu maxim!

Trimite un comentariu