Skip to main content

Realitatea Media a pierdut o frecvenţă radio şi două licenţe TV locale

 

studiou realitatea Adevarul

Publicitate

Societatea Realitatea Media, care operează Realitatea TV, a rămas fără trei licenţe locale, una de radio (la Piteşti) şi două TV (cele de la Alba Iulia şi Baia Mare).

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis retragerea licenţelor întrucât cele trei staţii au avut emisia oprită pe o perioadă mai mare de 90 de zile.

Astfel, Realitatea FM Piteşti a avut emisia întreruptă în perioada din 26 septembrie şi nu s-a reluat emisia nici în prezent. Realitatea TV Alba Iulia a încetat să mai emită pe 5 septembrie, în timp ce staţia din Baia Mare s-a oprit pe 6 septembrie.

Mura Frînculescu, director general Realitatea Media: „În legătură cu cele două Realitatea TV, Baia Mare şi Alba Iulia, am început acum aproape şase luni un proces de reorganizare în ţară a studiourilor teritoriale, urmând să ne concentrăm pe studiourile regionale, deci să comasăm studiourile teritoriale pe zone regionale. Din această cauză am avut probleme la achiziţionarea echipamentelor, plăţile emiţătoarelor şi aşa mai departe.”

În ceea ce priveşte Realitatea FM Piteşti, Mura Frînculescu a explicat că a existat un diferend cu proprietarul spaţiului din care emitea postul. „Asta s-a întâmplat în decembrie. Şi pentru că nu am ajuns la nicio soluţie, în dialogul pe care l-am avut cu domnia sa, nu am mai putut să intrăm în spaţiul respectiv ca să ne putem rezolva problema cu emiţătorul nostru de acolo”, a explicat directorul general al postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Nici frecventa FM din Constanta nu functioneaza nu doar cea din Pitesti. Se poate dragi directori sau cum va intitulati, o explicatie? Presupun ca viscolul a rupt ceva relee...
  • BOBO BOBO
    La Cluj Realitatea Fm nu mai emite de o luna !?!?!?!?!?? Filfizonul Rares Bogdan o fi in stare de ceva ? Ca el raspunde de cosmelia asta.
    Cand emite, cand nu emite. Un fel de alba-neagra. Sa ia frecventa cineva competent., totusi.
  • lupu lupu
    Voi vorbiti in cunostinta de cauza sau sa nu va ia somnul?
  • Doru Doru
    Mura .... Minciunica. E simplu, nu ați mai plătit chiriile si energia electrică.

    Dar nu sunt singulare... Nici la Timișoara , Realitatea TV nu mai emite de peste 6 luni, la Bistrița la fel, realitatea TV Sibiu din Octombrie si tot așa...
  • silviu silviu
    minti mura de ingheata apele. Ati inceput voi organizarea acum 6 luni, probabil cand ati incetat, prin firmele voastre capuse, sa mai platiti angajatii. S-au organizat cu totul, am stans lumina. Tupeu maxim!

Trimite un comentariu

sus