Skip to main content

Show-ul lui Măruță va fi mai lung vinerea

 

Cereri în casatorie, a la MarutaLa Măruță, emisiune difuzată de Pro TV de luni până vineri în intervalul 17.30 - 19.00, va fi mai lungă cu o oră vinerea. În ultima zi de lucru a săptămânii, Cătălin Măruță își va începe show-ul de la ora 16.00 la 17.00 și îl va continua de la 17.30 la 19.00.

Publicitate

"Începând cu 10 ianuarie, (...) în fiecare vineri, show-ul prezentat de Cătălin Măruță este cu o ora mai lung. Așa se face că vinerea telespectatorii Pro Tv vor avea parte de show a la Măruță de la ora 16.00 la 17.00, apoi de la 17.30 la 19.00", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Aceasta nu este singura schimbare cu care emisiunea La Măruță începe anul 2014. Cătălin Măruță se ocupă mai nou și de cereri în căsătorie. "Cere-o la Măruță" este campania emisiunii la început de an.

Măruță, organizator de cereri în căsătorie

Din 6 ianuarie, când Măruță și echipa sa își reiau activitatea, emisiunea La Măruță pornește campania "Cere-o la Măruță".

Bărbații care vor să beneficieze de ajutorul lui Măruță în organizarea unor specataculoase cereri în căsătorie trebuie să își trimită povestea și datele persoanle la următorul link http://sotii.protv.ro/, potrivit unui anunț al canalului Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum va prostește ProTv-ul, nu mai știe nimeni s-o facă. Uitati-va la Maruta si dupa aceea duceți-vă la vot :) ca sa aveți un vot egal cu al meu! Si ne mai gindim la viitor?
  • Ba da ai inebunit site-ul asta , din 8 comentarii 7 sunt ale tale , gata stim cat de mult stimezi antena , nu trebuie sa ne vrajesti si pe noi
  • aceesi invitati sunt o zi la maruta, o zi la acces, tot lor li se fac farse,nicoleta guta a fost patru zile la maruta , asa ca fiti corecti si vizionati programe bune- cronica carcotasilor, tanti florica, mondenii, teleenciclopedia , neatza, filme la tvr, documentare la tvr 2,profesionistii, garantat 100 %, mr bean , teo si altele
  • de ce nu face maruta farse lui stefan banica , florin piersic, pt ca ei nu vor , farse aranjate se fac doar celor care au nevoie sa apara
  • daca ar avea invitai interesanti atunci merita prelungirea, dar daca invita iar pe moculeasca , guta , frone , marihuana, atunci mai bine sa mearfa acas
  • Maruta e cel mai onest cu publicul sau. Emisiunea sa e singura emisiune in care am incredere ca tot ce se intampla acolo, e real. Nu ca altii care creeaza scenarii pe genunchi si le prezinta publicului ca fiind intamplari reale:))) Bravo "La Maruta" ! :)

Trimite un comentariu