Skip to main content

Studenţii moldoveni au modificat pagina de Wikipedia a lui Radu Banciu. „În prezent, Banciu este duşmanul tuturor moldovenilor”

 

Radu Banciu

Publicitate

UPDATE. Studenţii din Moldova vor să protesteze astăzi, de la ora 20.00, în faţa sediului B1 TV. Ei au şi creat o pagină pe Facebook pentru informare. Până la acest moment 123 de persoane au confirmat că vor participa.

Atacul dur al lui Radu Banciu la adresa premierului moldovean Iurie Leancă, a studenţilor basarabeni şi a Moldovei din emisiunea „Lumea lui Banciu“ a fost aspru taxat de către tinerii moldoveni. Pe Facebook, moldovenii s-au coalizat şi au răspuns prin umor şi ironie, scrie Adevărul.

Un student din Republica Moldova a postat numărul de telefon al lui Radu Banciu şi i-a îndemnat pe prietenii săi să transmită un mesaj, iar un altul a modificat pagina de Wikipedia în română, a lui Banciu.

"În prezent, Banciu este duşmanul tuturor moldovenilor, dat fiind faptul că acesta şi-a permis să denigreze Republica Moldova şi să-i înjure pe cetăţenii moldoveni în cel mai josnic mod posibil, la postul B1 TV", se arată pe pagina de Wikipedia în varianta modificată. Jignirile continuă şi în caseta de descriere, unde emisiunea este numită „Prostia lui Banciu".

Postul B1 TV a fost taxat de CNA în şedinţa de luni, 13 ianuarie, cu o amendă de 10.000 de lei pentru afirmaţiile lui Radu Banciu, dar şi pentru circul făcut de Corneliu Vadim Tudor într-o emisiune a postului B1 TV.

Ce a spus Radu Banciu în emisiune: „Leancă ăsta, e un terchea-berchea. Şi în general Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champ Elysee. Sau care stătea, că acum nu mai ai voie să cerşeşti, în centru, în Franţa. Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champ Elysee."

radu banciu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iris Iris
    TU ESTI MALDAVANCA FRUSTRATA, TE DA DE GOL STILUL IN CARE SCRII...Eu meg la Paris in fiecare vara, am rude care stau acolo de peste 30 de ani, matusa mea e medic iar unchiul profesor si sunt foarte respectati. Cunosc multi francezi, colegi cu verisorul meu cu care ma inteleg de minune, niciodata nu m-au discriminat , din contra sunt foarte respectosi, politicosi si glumeti.In orice colt al lumii daca esti om , esti respectat, daca mergi sa furi si sa cersesti, sa-ti umfli muschii de cocalar, esti privit ca atare, cat despre moldovenii vazuti bine peste hotare, sa i-o spui lu' MUTU, e de ajuns sa-i vezi ce fac in Romania, peste granite nu mai vorbesc, sunt betivani, inculti, nespalati si sar la bataie din orice si fac concurenta tiganilor la furturi si violenta, asa ca mergi cu propaganda ta pro basarabeni la alti prosti !!
  • Eugenia Eugenia
    @Eugenia In cazul in care nu esti vreo basarabeanca frustrata am sa-ti spun ca am locuit 12 ani in Italia-tara mafiei si 4 in Germania si nu am
    Fost facut niciodată HOT sau tigan...in Germania turcii sunt Făcuți pe drept tigani ( de multe ori chiar italienii care sunt la fel de negriciosi si inculti )iar romanii sunt foarte respectatzi-lucrează peste 4000 de medici romani in Germania...acum locuiesc in Ro si n-as da tara mea pe nicio latrina negroida si islamizata din vest..
  • fd fd
    daca au ajuns romanii sasi deschida gura,pai logic ca au reusit si moldovenii sa ajunga pe wikipedia
  • Alex Alex
    Dragii mei, asta ca sa va improspatez memoria, ca sa vedeti voi cine sunt femeile noastre, apoi sa aratam cu degetul peste Prut.
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/prostituate-romance-spania-castig-bani-352944.html

    http://stirile.rol.ro/curvele-romance-dorm-pe-trotuare-374772.html

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/curvele-romance-fac-20-000-EUR-pe-luna-la-bruxelles-279714.html

    : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/curvele-romance-iau-cu-asalt-elvetia-355916.html

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-exportatorul-nr-1-de-prostitutie-883232.html

    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/146116/Romania-primul-exportator-de-prostitutie-sau-tara-traficului-de-fiinte-umane.html

    http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-prostitutie.html

    http://www.ziare.com/articole/romania+export+prostitutie

    Si sunt multe altele, imi este rusine sa le citesc, imi este rusine cu femeile noastre.ROMANIA, CAMPIOANA LA PROSTITUTIE!
  • nok nok
    Bai, ionelule, baga la cap: adevarul supara! in sfarsit a avut cineva curajul sa v-o zica-n fata la TV. orice roman ce merge la voi in md, cel mai parlit, fac muierile voastre coada la slitul lui, apropo, la chisinau s-a deschis scoala de facut oral
  • Eugenia Eugenia
    Hai sa fim seriosi! Ma faceti sa rad :D! Mie uneori imi este rusine ca sunt romanca. Noi suntem ca raia in EUROPA, la toti le este frica de noi si inca mai invinuiesc basarabenii ca sunt tigani? prostii! sau nu v-ati confruntat cu astfel de probleme :" cine, romani? vai, tiganii si hotiii aia? " si noi inca mai indraznim sa vorbim asa de fratii nostri? Romanii din Republica Moldova sunt respectati oriunde! mai da ce tupeu sa zica de basarabence ca sunt niste curve, ale noastre frate sunt mai CURVE< CURVE, silicionate si pline de botex numai nu stiu pe unde. Plus la asta basarabenii ne respecta si ne iubesc, eu am fost o data in Chisinau si m-am indragostit de oamenii si de tara aia, haideti sa fim realisti si sa nu aratam cu degetul la ei cand noi nu suntem cu nimic mai buni!
  • Johnny Johnny
    Mie mila de voi nimicurilor ce il sustineti pe retardatul asta banciu, sigur sunteti niste lasi care puteti scri prostii doar pe net, in realiatet sunteti niste nimicuri va tremura picioarele , chiar as vrea sa va vad fata in fata cu unul dintre voi ce scrie aici comentarii in favoare degradatului asta , sigur nu va tine sa dati ochii cu mine deoarce sunteti niste lasi
  • Foxcrawl Foxcrawl
    bai frate, au reusit moldovenii sa ajunga pe wikipedia? drace, e jale, intr-adevar se schimba lumea :)
  • Andrei Andrei
    Cum e xenofobie daca voi va credeti romani?
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Raducu Banciu e doar un personaj trist si ros de frustrari.
    Era foarte OK cand comenta el la Eurosport, pe-atunci era doar un comentator mai altfel decat restul.
    Problema e ca, la un moment dat, geniile propagandei beunuteviste l-au vazut drept omul ideal sa fie folosit ca si contrapondere la emisiunea lui Badea de la A3. Asa a ajuns bietul Banciu sa se vada mare lider de opinie, guru al lu' Peshte Prajit. Restul e doar un tratament neluat la timp.
  • vasile blaga vasile blaga
    Cataline, cand ailati ne baga pe toti in aceeasi galeata""ROMANII"", sarim de cur in sus, ca nu suntem toti tigani, curvari, hoti, etc. Crezi ca e corect ce-a zis Banciu despre ""Moldova"", adica despre moldoveni?
    Xenofobie de cea mai joasa speta. Ce tie nu-ti lace, altuia nu face!
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Haideti la Paris sa vedeti cum sunt moldovenii. De 10 ori mai catastrofe decat miticii .
  • fan banciu fan banciu
    corect. Leanca ala e un idiot, sigur ca sunt la fel de idioti cei care l-au ales. pana la urma si noi ca romani trebuie sa suportam reactiile altora. si nemtii cred despre noi ca suntem popor de tampiti când se uita la Ponta. doar n-o sa ne suparam pe presa germana, engleza, franceza etc sa iesim sa demonstram.... dar baietii astia de peste prut daca e asa de bine la ei ce cauta șa noi, nu prea inteleg. altfel sunt oameni ca noi toti . doar cu un procent mai mare la capitolul recuperatori, batausi si bautori.
  • Catalin Catalin
    Eu nu cred ca a gresit cu ceva Radu in cee ce a spus. Basarbenii i-au denaturat spusele astfel incat sa para un atac la adresa tuturor mildovenilor si sa-l transforme in inamicul lor nr. 1. In plus Radu nu a mintit cu nimic, basarabenilor lw place sa se posteze in fata mai multor state ca fiind ruda saraca pentru avantajele pe care le au, beneficiaza de niste avantaje pe care nu le au nici cetatenii acelor state. Basarabenii care fac prostii pe afara se dau romani iar atunci cand au succes sunt din R. Moldova. Basarabenii musca mana care-i hranesc. Nu a gresit cu nimic Radu.

Trimite un comentariu

sus