Skip to main content

TELENOVELĂ FĂRĂ SFÂRȘIT. Instanța a anulat planul de reorganizare a Realitatea Media

 

Realitatea Adevarul

Publicitate

Zeci de procese pe rol și întorsături de situație de la o lună la alta, în cazul insolvenței Realitatea TV.

Zilele trecute a avut loc o nouă schimbare în telenovela fără sfârșit. Curtea de Apel București a decis să anuleze planul de reorganizare al societății, aprobat în 20 februarie 2013. Dacă acum ar fi fost valabil noul cod al insolvenței aprobat prin hotărâre de guvern în octombrie 2013, Realitatea ar fi ajuns cu licența suspendată.

Contestația planului de reorganizare a fost făcută de către ANAF și de E-Boutique KFT (firmă lui Elan Schwartzenberg), iar decizia Curții de Apel este irevocabilă.

Ce spune decizia Curții de Apel:

  • Admite recursurile. Modifică sentinţa în sensul că admite contestaţiile formulate de recurente şi anulează hotărârea adunării creditorilor din 20.02.2013. Înlătură dispoziţia referitoare la confirmarea planului. Menţine în rest sentinţa. Irevocabilă.

Din infromațiile paginademedia.ro, după această decizie trebuie reluată procedura de vot și procesul de reconfirmare a planului de reorganizare. Raportul de forțe în comitetul creditorilor va fi schimbat. În septembrie 2013, într-un alt episod al telenovelei, tot Curtea de Apel a decis irevocabil diminuarea creanței GMG Media Box, compania controlată de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru. Astfel, GMG rămânea cu o creanță de 11,8 milioane de lei (aproximativ 2,6 milioane de euro), față de 70,9 milioane de lei, cât avusese până la momentul respectiv, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Situația dificilă a societății nu se oprește aici. Realitatea Media este urmărită penal pentru spălare de bani din. „Există date şi indicii temeinice că a fost finanţată cu bani proveniţi din evaziune fiscală, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de împrumut", au arătat procurorii DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am lucrat în Realitatea și pot spune ca acolo am găsit o echipa foarte frumoasa! Păcat de managementul foarte deficitar! Cea mai buna perioada și când s-a dorit sa se facă ceva bun în adevăratul sens al cuvantului a fost cât timp a fost evreul!
  • Daca planul de reorganizare a fost anulat, deciziile de concediere in baza acestui plan sunt nule, iar cei concediati ar trebui reangajati?
  • Nu mai contează ce decide instantele.Realitatea a plătit toate datoriile la stat, acum achita la foștii angajați, au plătit toți creditorii. Cine credea ca realitatea o sa dispară sa inselat.

    Domnii Gusa Horia COZMIN, Bogdan Rares Alexandru, Marcel Pacuraru si mai ales, distinsa doamna Daniela Madi Ionescu știe ce se face ca sa iese treaba buna.
  • Saracii angajati !! Sufera din cauza unor jocuri murdare intre niste .....jigodii ! Iar vibe Gusatu si spune alte tampenii si ala care se ascunde prin Israel altele si Vantu altele

Trimite un comentariu