Skip to main content

Un cablist din Oltenița a vrut să retransmită OTV-ul de la Vatican. CNA a respins solicitarea

 

captura OTVO societate de cablu din Oltenița a solicitat acordul Consiliului Național al Audiovizualului pentru a retransmite postul OTV în mai multe localități din județele Călărași și Giurgiu.

Publicitate

Forul audiovizualului i-a respins cererea cu șase voturi "împotrivă" și două "pentru" (Christian Mititelu și Florin Gabrea).

Potrivit documentației depuse la CNA, Expert Net SRL (Oltenița) voia să obțină acordul CNA pentru retransmisia televiziunii lui Dan Diaconescu în șase localități din județul Călărași și în șapte din Giurgiu.

Mai mult decât atât, societatea de cablu avea deja în grila sa postul OTV, fără acordul prealabil al forului audiovizualului.

Această societate de cablu a fost și amendată de CNA cu 10.000 de lei, în ultima ședința a CNA de pe 2013, când a plouat cu sancțiuni pentru micii cabliști, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În ședința din 18 decembrie, Consiliul a sancționat mai mulți cabliști mici din țară (printre care SC Argirom Telecom SRL, SC TV Post SRL, SC Adcomlink SRL şi SC Nellynet SRL) cu amenzi în valoarea totală de 140.000 de lei.

Reamintim că postul OTV a rămas fără licență, pe 22 ianuarie 2013, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. CNA a luat această decizie pentru neplata unuor amenzi mai vechi, multe dintre ele vizând publicitatea politică în afara campaniei electorale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Din moment ce in Italia poate sa transmita pe cablu, are licenta, asa ca nu vad de ce nu ar putea fi transmis si in alte tari, daca o anumita firma de cablu vrea sa-l preia pentru a-l transmite si in alte tari.
  • Domnul Dan va trebui se pare să împartă antene parabolice. Poate e mai bine antene decât găleţi sau pixuri. Mă refer în perioada campaniei electorale.

Trimite un comentariu