Skip to main content

Un cablist din Olteniţa a vrut să retransmită OTV-ul de la Vatican. CNA a respins solicitarea

 

captura OTVO societate de cablu din Olteniţa a solicitat acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru a retransmite postul OTV în mai multe localităţi din judeţele Călăraşi şi Giurgiu.

Publicitate

Forul audiovizualului i-a respins cererea cu şase voturi "împotrivă" şi două "pentru" (Christian Mititelu şi Florin Gabrea).

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, Expert Net SRL (Olteniţa) voia să obţină acordul CNA pentru retransmisia televiziunii lui Dan Diaconescu în şase localităţi din judeţul Călăraşi şi în şapte din Giurgiu.

Mai mult decât atât, societatea de cablu avea deja în grila sa postul OTV, fără acordul prealabil al forului audiovizualului.

Această societate de cablu a fost şi amendată de CNA cu 10.000 de lei, în ultima şedinţa a CNA de pe 2013, când a plouat cu sancţiuni pentru micii cablişti, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În şedinţa din 18 decembrie, Consiliul a sancţionat mai mulţi cablişti mici din ţară (printre care SC Argirom Telecom SRL, SC TV Post SRL, SC Adcomlink SRL şi SC Nellynet SRL) cu amenzi în valoarea totală de 140.000 de lei.

Reamintim că postul OTV a rămas fără licenţă, pe 22 ianuarie 2013, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. CNA a luat această decizie pentru neplata unuor amenzi mai vechi, multe dintre ele vizând publicitatea politică în afara campaniei electorale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Din moment ce in Italia poate sa transmita pe cablu, are licenta, asa ca nu vad de ce nu ar putea fi transmis si in alte tari, daca o anumita firma de cablu vrea sa-l preia pentru a-l transmite si in alte tari.
  • noName noName
    Domnul Dan va trebui se pare să împartă antene parabolice. Poate e mai bine antene decât găleţi sau pixuri. Mă refer în perioada campaniei electorale.

Trimite un comentariu

sus