Skip to main content

VIDEO. SpotON. Mercador și Tocmai se războiesc în reclame noi

 

mercador

Publicitate

Site-urile de anunțuri mercador.ro și tocmai.ro și-au lansat campanii noi în săptămâna care a trecut. Petru și Petrișor, din reclama Lidl, se duelează ca în vestul sălbatic, dar în loc de pistoale folosesc...pulpe de pui.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare din ultima săptămână. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Mercador are personaje noi. O tânără frustrată că iubitul ei și-a cumpărat de toate de pe Mercador, dar nu s-a gândit să-i ia și ei un uscător de păr. Al doilea este un bărbat care i-a cumpărat consoartei ustensile de gătit, dar „nu se lipește nimic”, așa că mai bine caută un zugrav să-i vopsească pereții înnegriți.
  • Tocmai.ro se centrează, în noile reclame, mai mult pe personaj și mai puțin pe Vărul. Într-unul dintre spoturi, o tânără apelează la oglinda magică pentru a afla „care este cel mai bun site de anunțuri din țară”.
  • Lidl a lansat peste weekend trei spoturi noi, unul cu vedete, iar restul de produs. Petru și Petrișor, cei doi bucătari-vedetă din reclamele Lidl se duelează ca-n vestul sălbatic.

În continuare, spoturile obținute cu suținerea AlfaCont:

Mercador

Mercador

Tocmai.ro

Tocmai.ro

Tocmai.ro

Danone Actimel

Lidl România

Selgros

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu