Skip to main content

VIDEO. TVR 2, interesat de un format internațional tip quizz. Cine ar produce show-ul?

 

exit show - codul

Publicitate

Televiziunea publică vrea un show de cultură generală pentru TVR 2. Ideea a fost votată deja de Comitetul Director. Este vorba despre formatul britanic The exit list, care ar urma să fie realizat de compania de producție Zucchero Media, firmă care s-a ocupat în trecut și de Roata norocului și Vrei să fii milionar la Kanal D.

Comitetul director, reunit pe 8 ianuarie, a aprobat „începerea negocierilor în vederea încheierii unui contract intre SRTv şi SC ZUCCHERO MEDIA SRL”, potrivit unui hotărârii obținute de paginademedia.ro.

CUM SE JOACĂ? Formatul The exit list, tradus în limba română Codul, are două părți. Mai întâi concurenții încearcă să acumuleze cât mai mulți bani răspunzând la întrebările de cultură generală, care au răspunsuri grilă. Pe măsură ce răspund, intră tot mai adânc într-un labirint format din mai multe încăperi.

După ce ajung la cea mai îndepărtată dintre camere, unde este găzduit marele premiu, concurenții (de obicei în număr de doi) trebuie să iasă din labirint prin încăperile pe care a venit, repetând răspunsurile, corecte sau greșite, pe care le-au dat.

VIDEO. Cum arată emisiunea în Marea Britanie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Si uite asa Virgil Iantu va iesi din foame...iar Irine Radu, mihaela botea&co isi rotunjesc veniturile cu para indarat de la baietii acestia, destepti. Lingeau clantele de pe vremea Lui Elwis SAftoiu si IATA ca "succesul" a fost garantat; "fetele destepte" ale TVR l-au facut si pe Stelica!!!! "Bravo" caci noi platim!
  • ar trebui gazduit intr-un studio modern, cu ecrane hd mari, cu lumini cu decor simplist. dar parca vezi ca ,,marii regizori tv" il vor decora cu flori de plastic, televizoare si pereti varuiti luminati cu becuri colorate, iar publicul o sa fie pe masura: babe si mosi. ... si un prezentator de care n-a mai auzit nimeni, dar care se crede vedeta si te obliga sa-i apreciezi pe facebook , ca in final sa aiba 10 aprecieri, si alea de la cameramani ca i-au obligat. .... deci prevad o emisiune invechita si demodata TIPIC TVR !!!

Trimite un comentariu