Skip to main content

10 Ianuarie. Revistele CHIP, FOTO-VIDEO și LEVEL au dispărut din print. Ce spune redactorul-șef

 

reviste chip level

Publicitate

S-AU ÎNCHIS TREI REVISTE. Revista CHIP, specializată pe domeniile IT&C, cât și revistele FOTO-VIDEO sau LEVEL, deținute de catre trustul de presa 3D Media Communications, și-au intrerupt oficial activitatea, potrivit unui anunt publicat pe site-ul revistei și citat de Wall-Street.ro.

“Astăzi revista CHIP moare un pic. Cel puțin redactia actuală, cei care am mai rămas să scoatem ediția tipărită, își întrerupe activitatea. Ce-o fi pe viitor puțini știu și noi cu siguranță nu ”, scria Cătălin Constantin, redactor-șef al revistei CHIP, vineri (7 ianuarie) într-o ultimă postare pe site.

Cele trei reviste au fost închise din cauza distribuției, după cum a explicat pentru Paginademedia.ro, Dan Bădescu, managerul companiei, la finalul anului trecut. În urmă cu trei ani cele trei publicații au fost scoase la vânzare, însă nici până în prezent nu și-au găsit cumpărător.

Este oficial: Revista CHIP s-a închis.“Ce va fi pe viitor puțini știu și noi cu siguranță nu”


MANIFEST. Mai multe companii de media din întreaga lume şi-au modificat logourile începând de vineri, când la Soci au debutat Jocurile Olimpice de iarnă, introducând în siglele lor culorile curcubeului, un simbol al comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali), scrie Mediafax.

Ziarul britanic The Guardian a fost unul dintre titlurile care şi-au modificat logourile în semn de susţinere a drepturilor persoanelor gay. Litera "G" din logoul The Guardian, care în mod curent este negru, a fost animată de culorile curcubeului.

Televiziunea britanică Channel 4 şi-a modificat în culorile curcubeului sigla sa clasică, în alb şi negru, pe care a adoptat-o în anii 1990. Prin logo-ul care anunța începerea Jocurilor Olimpice, Google milita la rândul său pentru drepturile persoanelor gay, acesta fiind vizibil la nivel mondial, inclusiv în Rusia, o ţară care s-a confruntat cu numeroase proteste din cauza legislaţiei anti-gay.

Jocurile Olimpice de la Soci: Mai multe companii media din lume şi-au modificat logourile pentru a susţine persoanele gay


PROGRAM SPECIAL. TVR 2 îl sărbătoreşte pe Victor Rebengiuc, astăzi, ziua în care actorul împlineşte 81 de ani, difuzând, de la ora 19.10, spectacolul "O scrisoare pierdută" de I.L. Caragiale, în regia lui Liviu Ciulei, scrie Mediafax. Spectacolul "O scrisoare pierdută poartă semnătura unei personalităţi artistice care a marcat teatrul ultimului secol - Liviu Ciulei.

TVR 2 îl sărbătoreşte pe Victor Rebengiuc, luni, când actorul împlineşte 81 de ani


AUDIENȚĂ RECORD. Ultima ediție a "The Tonight Show" prezentată de Jay Leno, care a fost difuzată joi seara la televiziunea americană NBC, a fost urmarită de 14,6 milioane de telespectatori, atrăgând cea mai mare audiență din ultimii 15 ani în care emisiunea a fost prezentată de Leno, scrie Wall-Street.ro, care citează hollywoodreporter.com.

Potrivit cifrelor furnizate de Nielsen Media Research, audiența ediției de rămas-bun a crescut cu 283% față de media acestui sezon al "The Tonight Show".

În ultima săptămână în care Jay Leno a fost gazda show-ului, emisiunea a fost urmarită de circa 5 milioane de telespectatori pe ediție, comparativ cu media întregului sezon, care a fost de 3,9 milioane de telespectatori pe ediție, în rândul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani.

Audiență RECORD la ultima ediție "The Tonight Show" cu Jay Leno

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu