Skip to main content

13 Februarie. UniCredit, Vel Pitar si Regina Maria, acuzate că manipulează consumatorii prin mesaje publicitare

 

200159025-001

Publicitate

ANALIZĂ. Unicredit Consumer Financing, Vel Pitar si reteaua de sanatate Regina Maria sunt acuzate de APC-Romania (Asociatia pentru Protectia Consumatorilor in Romania) pentru practici si omisiuni inselatoare care au rolul de a manipula potentialii clienti, potrivit unui comunicat Nomenius, firma care intermediaza inregistrarea marcilor si brevetelor de inventii, scrie Wall-Street.ro.

Mesaje ca “numai produsele sau (dupa caz) serviciile noastre iti ofera siguranta familiei tale” aparute zilnic la TV sau chiar pe panouri publicitare afisate stradal sunt un exemplu concret de practica comerciala incorecta, sustine Elena Grecu.


UniCredit, Vel Pitar si Regina Maria, acuzate ca manipuleaza consumatorii prin mesaje publicitare


CANALE NOI. UPC anunţă că va introduce pe platforma sa de satelit, Focus Sat, şase noi canale - Da Vinci Learning, Investigation Discovery, BlackBelt TV, Auto Motor Sport, Fashion TV şi Bollywood TV - din data de 10 martie, scrie Mediafax.

UPC a făcut acest anunţ după ce, pe 6 februarie, a anunţat că platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV şi Antena 3, din cauza condiţiilor şi a costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, grupul media spunând însă că solicitarea sa a fost una echilibrată.
UPC: Da Vinci Learning şi Investigation Discovery, printre noile canale introduse pe Focus Sat


BILANŢ. Afacerile Elefant.ro au crescut cu 80% in 2013, la 6,5 milioane euro, fata de anul 2012, cand magazinul a avut venituri de 3,6 milioane euro, scrie Wall-Street.ro.
Vanzarile de carte si eBooks au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a elefant.ro, categoriile de produse recent lansate avand insa cresteri peste media pietei in fiecare luna.
Afacerile Elefant.ro au crescut cu 80% in 2013. “Vrem sa deschidem mai multe puncte de livrare”


MARK, FILANTROPUL. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, au fost desemnati cei mai mari filantropi din Statele Unite ale Americii in anul 2013, dupa ce au donat aproape un miliard de dolari in ultimul an, scrie Wall-Street.ro.

Cuplul a castigat distinctia dupa ce au facut o donatie de 18 milioane de actiuni Facebook la fundatia Silicon Valley Community, valoarea donatiei fiind estimata la mai mult de 970 de milioane de dolari.
Fondatorul Facebook, cel mai mare filantrop din America


DE MARCĂ. Vedeta Prima TV, Codrut Eugen Keghes, zis "Dezbracatu", a depus cerere la OSIM pentru inregistrarea marcii "Catalin Imbracatu", scrie DailyBusiness.

Prezentatorul de la "Cronica Carcotasilor" a depus aceasta cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in data de 3 februarie 2014.
Dezbracatu inregistreaza "Catalin Imbracatu"


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus