Skip to main content

14 Februarie. Oficiul Român pentru Drepturile de Autor a rămas fără șef

 

ORDAORDA VA AVEA UN NOU ȘEF. Adriana Donțu părăsește funcția de director general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA). Aceasta a declarat pentru HotNews.ro că a solicitat în urmă cu o săptămână încetarea numirii pe această funcție. "Nu mi-a cerut nimeni să plec. Este o decizie strict personală, care ține de familie", a precizat Adriana Donțu.
HotNews.ro amintește că ORDA a decis în mai 2013, sub șefia Adrianei Donțu, ca Victor Ponta nu a plagiat în lucrarea "Răspunderea în dreptul internațional umanitar", publicată la Editura Universul Juridic în anul 2010. Concluziile expertizei ORDA au facut ca Parchetul General să decida neînceperea urmăririi penale în cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta.
Adriana Donțu pleacă de la conducerea Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor


Publicitate

REACȚIE. După ce postul B1 TV a fost amendat cu 70.000 de lei, de către CNA, pentru „delicte de opinie“, Asociaţia Jurnaliştilor Români din SUA şi Canada răspunde apelului societăţii civile din România şi se raliază demersului pornit de aceasta pentru susţinerea presei libere, scrie Adevărul.
„Condamnăm în termeni categorici decizia CNA (...) considerăm această decizie o încercare de reducere la tăcere a jurnaliştilor români cu opinii diferite de cele ale puterii", se arată în scrisoarea semnată de Marian Petruţa, preşedintele North American Romanian Press Association (NARPA)
Efectele cazului Robert Turcescu – CNA: jurnaliştii din SUA şi Canada susţin libertatea presei din România


IDEILE CONTEAZĂ. Ideea de la care pornește o campanie de promovare este cel mai important lucru în publicitate, pentru că, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume, scrie Wall-Street.ro, care îl citează pe un cunoscut om de publicitate. Nu vei avea nicio șansă să reușești să-i impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din publicitate la nivel mondial, prezent la București cu ocazia Forumului de afaceri regional „Franța - Europa de Sud-Est”, organizat de Misiunea Economică UBIFRANCE a Ambasadei Franței și grupul de consultanță și servicii informatice Pitech+Plus.
Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa


SEMNE BUNE. Anul acesta este cel mai bun din ultimii cinci pentru Daedalus Group, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de cercetare, grupul acoperindu-si la finalul lui ianuarie peste 80% din cifra de afaceri prognozata pentru primul trimestru, a declarat pentru Wall-Street.ro, Daniel Enescu, fondator si CEO al grupului.
Enescu, Daedalus Group: 2014, cel mai bun inceput de an din ultimii cinci

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Urmeaza procesul plagiatului lui Ponta in martie si cine stie pe cine mai teleporteaza plagiatorul la ORDA! Apropo' ... cred ca "plagiatul lui Ponta" a devenit deja peonasm!!!

Trimite un comentariu