Skip to main content

27 Februarie. Un specialist invitat de Agerpres despre ruperea USL: 2011, când a fost semnat protocolul, a fost Anul Iepurelui de Metal, zodia lui Băsescu

 

numerologieunica

Publicitate

ANALIZĂ. „Astrologul” Oana Hanganu explica, in rubrica "Opinia specialistilor", gazduita de agentia nationala de presa Agerpres, ca nu trebuie sa surprinda pe nimeni ruperea USL, in conditiile in care soarta acestei aliante era "scrisa in stele", scrie Hotnews. Printre argumentele invocate de specialist se numara inclusiv faptul ca 2011, anul semnarii protocolului, a fost Anul Iepurelui de Metal, zodia in care s-a nascut Basescu.

Iata mai jos cateva dintre explicatiile inainte de Oana Hanganu:

1.) Protocolul a fost semnat la data de 5.02.2011 In numerologie, aceasta data are vibratie 11!
(5+0+2+2+1+0+1=11)
Iar 11 este unul dintre numerele care ii poarta noroc lui Traian Basescu.

2) Protocolul a fost semnat in ziua de 5 februarie
Aceasta data are vibratia 7 (5+0+2=7)
Iar 7 este chiar Cifra numelui Basescu!
Interesant este faptul ca si anul destramarii aliantei USL are tot vibratie 7: 2014 inseamna in numerologie 2+0+1+4=7!
La fel de interesant: 25.02.2014 - ziua in care Crin Antonescu a anuntat retragerea PNL de la Guvernare - are vibratie 7: 2+5+0+2+2+0+1+4=16
Numarul 16 se reduce la o cifra: 1+6=7

3.) Anul 2011 a fost Anul Iepurelui de Metal (potrivit astrologiei chineze). Exact zodia in care s-a nascut Traian Basescu!

Articolul se incheie premonitoriu: "Din martie, se va muta in Casa a 12-a, a trecutului si secretelor, dar si a dusmanilor ascunsi ... Urmeaza, deci, vremuri in care multe se vor spune si multe se vor pune la cale...".
Cum explica un specialist invitat de Agerpres ruperea USL: Soarta aliantei era scrisa in stele. 2011, cand a fost semnat protocolul, a fost Anul Iepurelui de Metal, zodia lui Basescu


ATAC. Fiul jurnalistului Cristi Constantinescu, directorul cotidianului Telegrama, a fost talharit si amenintat cu moartea de patru barbati care purtau cagule, fiind avertizat sa-i transmita ziaristului sa nu mai scrie de cazurile care il vizeaza pe PSD-istul Mircea Cosma, scrie Hotnews.

Potrivit sursei citate, "infractorii i-au spus victimei sa ia legatura cu Cristi Constantinescu si sa-i atraga atentia sa nu mai scrie de cazurile care-l vizeaza pe 'Cosma'. Dupa ce au luat banii victimei, cei patru au fugit cu un BMW negru, cu numar de inmatriculare de culoare galbena".
Fiul unui ziarist din Prahova, amenintat ca i se va "lua gatul", daca tatal sau mai scrie de Mircea Cosma (PSD), presedintele CJ Prahova


MAJORARE. Clienţii NextGen vor plăti de luna viitoare mai mult pentru abonamentul de televiziune ca urmare a deciziei PRO TV de a ieşi din lista must-carry, anunţă Capital.
"Pentru a putea oferi în continuare acelaşi conţinut variat cu care te-am obişnuit, ne vedem nevoiţi ca începând cu luna martie să revizuim nivelul tarifar al abonamentului de televiziune de care beneficiezi", se arată într-o notificare trimisă abonaţilor NextGen.

Abonaţi NextGen vor plăti în plus 2 lei pentru serviciul de televiziune, iar motivul este legat de decizia PRO TV de a ieşi din lista must-carry.
EXCLUSIV Decizia ProTV de a ieşi din lista must-carry începe să se simtă în buzunarul abonaţilor


SESIZARE. Preşedintele Traian Băsescu a sesizat Curtea Constituţională, cu privire la modificările aduse legii de funcţionare a SRR şi SRTV, arătând că prevederea privind posibilitatea înfiinţării de persoane juridice private nu respectă criteriile de claritate şi previzibilitate, anunţă Mediafax.

În legea trimisă la promulgare, în Art. 43 alin. 1 indice 1 se prevede că "în vederea extinderii/dezvoltării activităţii specifice, în ţară sau în străinătate, Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune pot înfiinţa, cu avizul consultativ al comisiilor parlamentare pentru cultură ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, persoane juridice de drept privat, cu sau fără scop lucrativ, pot dobândi calitatea de asociat în cadrul unor asemenea entităţi sau, după caz, pot achiziţiona acţiunile/părţile sociale ale unei societăţi comerciale existente, în condiţiile legii".
Băsescu sesisează CC cu privire la modificările aduse legii de funcţionare a SRR şi SRTV


UNDE E GHIŢĂ? Dupa ce a ajuns celebru pana si in presa internationala, Ghita Ciobanul a disparut din spoturile tv si din reclamele outdoor. Acum, singura prezenta a personajului publicitar in spatiul public mai este doar cea de pe pagina sa de Facebook. Iar Vodafone, compania pentru care el a facut reclama, se promoveaza pe posturile TV printr-un spot nou, scrie DailyBusiness.ro.

Întrebati de DailyBusiness.ro unde a dispărut personajul, reprezentanţii operatorului telecom au spus ca Vodafone are un contract pe termen lung cu Ghiţă Ciobanul şi continuă să desfăşoare campanii cu acesta.
Unde a disparut Ghita Ciobanul? Viata scurta a unui personaj in publicitate


BILANŢ. Anul acesta va aduce o crestere pentru GMP PR, unul dintre principalii jucatori pe piata locala de relatii publice, 2014 anuntandu-se ca fiind unul efervescent, a declarat pentru Wall-Street.ro, Ioana Manoiu, managing partner al companiei.

Anul trecut compania a avut o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, comparativ cu 2,1 milioane de euro in 2012.

"2013 a fost mai slab decat anul anterior. Nivelul fee-urilor a fost similar cu cel din 2012, dar cifra de afaceri a scazut la 1.500.000 euro. Nu am pierdut clienti, dar bugetele au scazut. Cred insa ca in 2014 va exista o crestere fata de anul trecut. Se anunta un an efervescent, dat fiind numarul de proiecte din aceasta perioada", a comentat Manoiu.
Ioana Manoiu, GMP PR: Volumul de proiecte din ianuarie a fost triplu fata de cel din ianuarie 2013


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Ati ramas in urma cu niste stiri:
    1. Noua grila TVR 1, Dr. House sezonul VII si The Office.
    2. Roxana Ionescu prezentatoare la Juniorchef.

Trimite un comentariu

sus