Skip to main content

Adrian Sârbu, premiu special de excelență IAA-20 de ani. Moise Guran, Petre Barbu, Bartoș și Smiley, printre laureații din acest an

 

Premiile IAA 2014
Laureații Premiilor IAA ediția 2014

Publicitate

Adrian Sârbu a primit, aseară, premiul special de excelenţă IAA - 20 de ani. Fostul șef al Pro TV a fost premiat pentru activitatea din media din ultimii 20 de ani și a ținut un scurs discurs pe scena Ateneului, moment care a închis evenimentul.

La Gala de aseară, de la Ateneu, au mai fost premiați, printre alții, Moise Guran, Andi Moisescu, Petre Barbu, Smiley și Pavel Bartoș și echipa Times New Roman.

Puteți vedea discursul lui Adrian Sârbu pe scena Ateneului Român, un mesaj cu substrat, pe Paginademedia.ro, aici.

Paginademedia.ro vă prezintă lista Premiilor IAA - International Advertising Association.

Adrian Sârbu a primit premiul special de excelenţă IAA - 20 de ani, la categoria Media. Premiul i-a fost acordat pentru "vizionarismul şi leadership-ul cu care a construit cel mai complet şi mai profesionist trust de media din România, pentru voinţa de a fi mereu un inovator, pentru sutele de profesionişti pe care i-a format şi inspirat în cei peste 20 de ani".

Ce a spus Sârbu pe scenă, AICI.

Lista completă a premiilor IAA, ediția 2014:

 • Mihai Vârtosu - premiul pentru 20 de ani de carieră

CATEGORIA MEDIA

 • Andi Moisescu, realizatorul emisiunii ApropoTV (Pro TV) - Premiul pentru Excelență în Informare și Educare TV
 • Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday (TVR 1) - Premiul pentru Excelență în educare și informare TV
 • Petre Barbu - Premiul pentru Excelență în Educare și informare Non-TV
 • Smiley și Pavel Bartoș (Pro TV) - Premiul pentru Excelență în entertainment TV
 • Echipa Times New Roman - Premiul pentru Excelență în entertainment Non-TV

CATEGORIA AGENȚII

 • Mihai Gongu (GMP Advertising) - Premiul pentru Excelență în creație publicitară - Campania Gândul "Why don't you come over".
 • Lorand Balint (Leo Burnett) - Premiul pentru Excelență în Managementul Comunicării.

"Pentru că a dovedit că din București se poate juca cu succes un rol de leadership pe conturi globale de publicitate, pentru inovațiile aduse la nivel de structura și organizare a agenției de publicitate."

 • Singura categorie unde nu a fost acordat niciun premiu a fost cea pentru Excelență în Operațiuni de Media, care anul trecut a fost câștigat de Maria Tudor (Managing Director Zenith România).
 • Monica Jitariuc (The Practice) - Premiul pentru Excelență în Relații Publice

CATEGORIA CLIENȚI (Advertiseri)

 • Mihai Bodeanu (Dacia Renault) - Premiul pentru Excelență în Marketing General
 • Cristina Micu (ING Bank) - Premiul pentru Excelență în Marketing Specializat
 • Lucian Mândruță și Claudiu Pândaru (Mediafax Group) - Premiul pentru Excelență în Relații Publice - pentru campania de succes "Why don't you come over" - realizată de GMP pentru Gândul.info.

"Pentru curajul de a răspunde presei britanice cu o campanie cu umor. Pentru viteza de reacție cu care au aprobat campania și pentru modul în care aceasta a fost susţinută. Campania Gândul a beneficiat de 1 milion de Euro în free PR ș a generat o creștere a readershipului Gândul cu 30%."

 • Lidia Solomon (Vodafone România) - Premiul pentru Excelență în Responsabilitate Socială

Premii la nivel de industrie. Excelență pentru Educație în Marketing și Comunicare

 

 • Afrodita Blasius (Bridge Communication) - Premiul pentru Excelență în Educație pentru Marketing și Comunicare
  • Sorin Psatta (Graffiti BBDO) - Premiul pentru "dăruirea cu care, de 20 de ani, împletește cariera de profesor cu munca de agenție, pentru că duce în școli tot ce e mai nou in industrie și pentru numărul mare de profesioniști de comunicare la formarea cărora a contribuit".

Cele trei premii speciale

 

 • CLIENȚI. Premiul special de excelenţă IAA-20 de ani la categoria clienţi a fost acordat lui Hans Dewaele şi echipei de directori de marketing P&G.
 • AGENȚII. Premiul special de excelenţă IAA-20 de ani la categoria agenţii i-a revenit lui Adrian Boţan (McCann Erickson România).
 • MEDIA. Adrian Sârbu a primit premiul special de excelenţă IAA-20 de ani, la categoria Media.

Votul publicului. Sorin Psatta a fost desemnat „Personalitatea Anului în Marketing şi Comunicare”, care a fost votată live, dintre câştigători, de către cei prezenţi la gală.

Premiul IAA Young Professionals - Ioana Filip (McCann Erickson România)

Proiectul Paginademedia.ro este unul dintre laureații de anii trecuți. La ediția din 2011, editorul site-ului, Petrișor Obae, a primit Premiul de excelență IAA "pentru profesionalism și consecvență în dezvoltarea proiectului Paginademedia.ro". Detalii, AICI.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Sorry nu am nicio problema cu domnul Psattaa. L-am avut candva profesor la un curs post-universitar. Am inteles cine si in ce agentie lucreaza. Am ramas insa total dezamagit ca o persoana cu un asemenea statut sa nu poata tine un curs coerent de o ora in care sa expuna ideei clare, fara sa se piarda in ele si la finalul caruia sa ramai cu impresia ca nu ai inteles gresit. Sunt persoane capabile sa fie profesori insa nu foarte multi. Despre activitatea profesiinala nu ma pot ppronunta. Oricum felicitari pentru atatia ani de activitate.

Trimite un comentariu