Skip to main content

Amenințări în direct la Realitatea TV. Un invitat a chemat Poliția

 

Screen Shot 2014-02-01 at 6.10.10 PMConflictul dintre doi politicieni invitați, în această seară, la Realitatea TV s-a lăsat cu declarații la Poliție.

Publicitate

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a chemat Poliția în timp ce se afla în studioul emisiunii Deschide Lumea de la Realitatea TV. Aceasta a motivat că a fost amenințat de deputatul PNL Mihăiță Calimente, un alt invitat prezent în emisiune.

"M-a amenințat că nu mai ajung acasă", a spus Aurelian Pavelescu.

Cei doi politicieni s-au jignit reciproc iar moderatoarea a fost nevoită să le tăie microfoanele celor doi invitați pentru a putea continua emisiunea.

Poliția a ajuns la Realitatea TV când emisiunea Deschide Lumea era încă în desfășurare. Mihăiță Calimente, politicianul care l-ar fi amenințat pe Aurelian Pavelescu, a fost nevoit să părăsească platoul emisiunii pentru a da declarații agenților de politiție.

Amenințările de care vorbea Aurelian Pavelescu nu s-au auzit pe post pentru că microfoanele celor doi invitați erau întrerupte la solicitarea moderatoarei.

Spre finalul emisiunii a intervenit telefonic și Alexandru Jucan, unul dintre membrii CNA pentru a comenta incidentul din emisiune.

În încheiere, moderatoarea le-a cerut scuze telespectatorilor, în numele invitaților, pentru că au fost părtași la acest moment neplăcut.

De unde a pornit conflictul?

Cei doi politicieni au fost rugați să comenteze cazul președintelui Consiliului Județean Brăila, care a jignit-o, vineri, pe jurnalista de la B1 TV.

Desfășurarea evenimentelor

După ce au vorbit unul peste altul, astfel că nu se mai înțelegea nimic din ce spunea fiecare, moderatoarea le-a tăiat microfoanele. La scurt timp, Aurelian Pavelescu (PNȚCD) a anunțat, în direct, că a chemat poliția pentru că a fost amenințat de deputatul PNL.

Câteva momente mai târziu, Pavelescu a fost anunțat că Politia îl așteaptă în fața studioului să dea declarații, altfel va fi amendat. Președintele PNȚCD a părăsit emisiunea pentru a sta de vorbă cu polițiștii. Ulterior, Pavelescu a revenit în platou, spunând că "nu poți să începi să spui niște idei și să înceapă cineva să te înjure, să te întrerupă".

"Am sesizat poliția, este prezentă la dumneavoastră în studio să facă cercetări. Sunt avocat de meserie, eu fac diferența între polemici și replici dure și amenințări. Domnul Calimente a pronunțat că nu o să mă mai lase să vorbesc după ce am îndrăznit să-i atac partidul. (...) Vă așteaptă aici (polițiștii - n.r.), scăpați doar dacă fugiți prin spate sau faceți apel la imunitate (parlamentară - n.r.)", a mai spus Pavelescu.

Găsiți emisiunea integrală la următorul LINK, de pe site-ul realitatea.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu