Skip to main content

Ce-au ajuns câștigătorii de la Românii au talent, Vocea României, Alege Asia și X-Factor

 

Vocea-Stefan-Stan
Ștefan Stan, câștigător la Vocea României, de pe Pro TV, prezintă acum emisiunea Killer Karaoke la Prima TV

Publicitate

PRESA DE AZI. Ce au făcut câștigătorii talent-show-urilor din România după emisiuni? Ziarul Adevărul trece în revistă traseul profesional al câștigătorilor, de la Alex Velea (Megastar), la Jorge (Popstars), Julie Mayaya (Vocea României), Tudor Turcu (X-Factor) și Ștefan Stan (Vocea României).

 • Alex Velea: a câștigat Star Factory, emisiune difuzată de Prima TV în anul 2003. Pe atunci avea 19 ani. "Este printre puținii care au confirmat ulterior și este, în prezent, unui dintre cel mai bine cotați artiști din noua generație", scrie Adevărul.
 • Cătălin Josan: câștigător Megastar (Prima TV), în 2006. "Și el este unul dintre cei care reușesc să se mențină în atenția publicului". Câștigătorii următoarelor ediții (Andrei Găluț și trupa Buzz) au intrat rapid într-un con de umbră.
 • Alege ASIA: două trupe s-au format după show: Heaven și Pops. Heaven actinează încă pe piață. Pops s-a destrămat după patru ani. Din trupă, Aylin Cadîr s-a orientat spre actorie.
 • Popstars. Și de aici s-au lansat două trupe, destrămate la scurt timp: Cocktail și Bliss. Din Cocktail s-a remarcat George Papagheorghe, cunoscut sub numele de scenă Jorge. Din Bliss a ieșit în evidență Doru Todoruț, acum în trupa Deep Central.
 • Adrian Țuțu: câștigător la Românii au talent, a promovat o marcă de chipsuri și si-a lansat, de curând, un videoclip.
 • Cristian Gog: mentalistul de la Românii au talent "a început să vândă linguri îndoite", notează Adevărul.
 • Ștefan Stan: "Vocea României" a lansat un album și a ajuns prezentator TV la Killer Karaoke (Prima TV).
 • X-Factor: Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții "a folosit banii pentru scopuri personale". Tudor Turcu, al doilea câștigător, și-a lansat primul videoclip la un an de la încheierea emisiunii.

Articolul complet, pe site-ul Adevărul.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele de pe prima pagină a celorlate ziare de astăzi.

 • EVENIMENTUL ZILEI reconstituit filmul căutărilor bezmetice" din Apuseni, după accidentul aviatic în care și-au pierdut viața două persoane. "Cine a scos din joc STS și SRI în operațiunea de salvare din Apuseni", este titlul de pe prima pagină din EVZ. "Miniștri, secretari de stat și generali vor fi cercetați de Secția Parchetelor Militare. (...) Ancheta tragediei aviatice din Apuseni a ajuns la Secția Parchetelor Militare, faza pe miniștri, secretari de stat și generali", scrie cotidianul Evenimentul zilei în ediția de astăzi.
 • JURNALUL NAȚIONAL abordează același subiect, al tragediei aviatice, sub titlul Salvare "la pământ", anchetă la vârfuri. Cotidianul îl citează pe prima pagină pe Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta spune că "există suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au calitatea de militar și care ar atrage competența procurorului militar" precum și din partea "unor persoane care au făcut parte din celulele de criză din instituțiile centrale ale statului".
 • ROMÂNIA LIBERĂ abordează pe prima pagină un subiect legat de justiție. "Cum se pregătește debarcarea șefilor DNA și Înaltei Curți", este titlul de copertă al cotidianul editat de Medien Holding. "O comisie a Consiliului Superior al Magistraturii lucrează la un achet normativ în baza căruia să-i schimbe din oficiu (...) pe președintele și vicepreședintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, iar numirea noului șef să nu mai fie blocată de președintele țării, așa cum prevede legislația actuală", scrie România liberă.
 • ZIARUL FINANCIAR. "Guvernul crede că a găsit piatra filozofală: să impulsioneze consumul fără să reducă taxele", titrează ziarul economic al Mediafax Group. "Banii de la buget, adică banii noștri, vor fi foloșiți pentru ca bâncile să își reducă portofoliul de credite neperformante printr-o schemă de rate compensate cu scutire de la plata impozitului pe venit. Scutirea de impozit va fi aplicată din 2016 până în 2018", explică Ziarul Financiar.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Cea mai mare problema la noi nu e cu talentul interpretilor ci cu lipsa de talen a celor care scriu muzica. Majoritatea nu gasesc ceva original de cantat.
  Apoi adevarata sursa de venit sunt nuntile, botezurile si cluburile. Multi pare ca au disparut dar de fapt o duc foarte bine ca manelisti si karaokisti.
 • ideal ar fi ca dupa un astfel de castig sa evoluezi cumva din punct de vedere profesional. mai tine si de sansa, s de pricepere, si de scopurile si organizarea personala. fiecare cu ce poate

Trimite un comentariu