Skip to main content

Ce-au ajuns câştigătorii de la Românii au talent, Vocea României, Alege Asia şi X-Factor

 

Vocea-Stefan-Stan
Ştefan Stan, câştigător la Vocea României, de pe Pro TV, prezintă acum emisiunea Killer Karaoke la Prima TV

Publicitate

PRESA DE AZI. Ce au făcut câştigătorii talent-show-urilor din România după emisiuni? Ziarul Adevărul trece în revistă traseul profesional al câştigătorilor, de la Alex Velea (Megastar), la Jorge (Popstars), Julie Mayaya (Vocea României), Tudor Turcu (X-Factor) şi Ştefan Stan (Vocea României).

  • Alex Velea: a câştigat Star Factory, emisiune difuzată de Prima TV în anul 2003. Pe atunci avea 19 ani. "Este printre puţinii care au confirmat ulterior şi este, în prezent, unui dintre cel mai bine cotaţi artişti din noua generaţie", scrie Adevărul.
  • Cătălin Josan: câştigător Megastar (Prima TV), în 2006. "Şi el este unul dintre cei care reuşesc să se menţină în atenţia publicului". Câştigătorii următoarelor ediţii (Andrei Găluţ şi trupa Buzz) au intrat rapid într-un con de umbră.
  • Alege ASIA: două trupe s-au format după show: Heaven şi Pops. Heaven actinează încă pe piaţă. Pops s-a destrămat după patru ani. Din trupă, Aylin Cadîr s-a orientat spre actorie.
  • Popstars. Şi de aici s-au lansat două trupe, destrămate la scurt timp: Cocktail şi Bliss. Din Cocktail s-a remarcat George Papagheorghe, cunoscut sub numele de scenă Jorge. Din Bliss a ieşit în evidenţă Doru Todoruţ, acum în trupa Deep Central.
  • Adrian Ţuţu: câştigător la Românii au talent, a promovat o marcă de chipsuri şi si-a lansat, de curând, un videoclip.
  • Cristian Gog: mentalistul de la Românii au talent "a început să vândă linguri îndoite", notează Adevărul.
  • Ştefan Stan: "Vocea României" a lansat un album şi a ajuns prezentator TV la Killer Karaoke (Prima TV).
  • X-Factor: Andrei Leonte, câştigătorul primei ediţii "a folosit banii pentru scopuri personale". Tudor Turcu, al doilea câştigător, şi-a lansat primul videoclip la un an de la încheierea emisiunii.

Articolul complet, pe site-ul Adevărul.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele de pe prima pagină a celorlate ziare de astăzi.

  • EVENIMENTUL ZILEI reconstituit filmul căutărilor bezmetice" din Apuseni, după accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa două persoane. "Cine a scos din joc STS şi SRI în operaţiunea de salvare din Apuseni", este titlul de pe prima pagină din EVZ. "Miniştri, secretari de stat şi generali vor fi cercetaţi de Secţia Parchetelor Militare. (...) Ancheta tragediei aviatice din Apuseni a ajuns la Secţia Parchetelor Militare, faza pe miniştri, secretari de stat şi generali", scrie cotidianul Evenimentul zilei în ediţia de astăzi.
  • JURNALUL NAŢIONAL abordează acelaşi subiect, al tragediei aviatice, sub titlul Salvare "la pământ", anchetă la vârfuri. Cotidianul îl citează pe prima pagină pe Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta spune că "există suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au calitatea de militar şi care ar atrage competenţa procurorului militar" precum şi din partea "unor persoane care au făcut parte din celulele de criză din instituţiile centrale ale statului".
  • ROMÂNIA LIBERĂ abordează pe prima pagină un subiect legat de justiţie. "Cum se pregăteşte debarcarea şefilor DNA şi Înaltei Curţi", este titlul de copertă al cotidianul editat de Medien Holding. "O comisie a Consiliului Superior al Magistraturii lucrează la un achet normativ în baza căruia să-i schimbe din oficiu (...) pe preşedintele şi vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, iar numirea noului şef să nu mai fie blocată de preşedintele ţării, aşa cum prevede legislaţia actuală", scrie România liberă.
  • ZIARUL FINANCIAR. "Guvernul crede că a găsit piatra filozofală: să impulsioneze consumul fără să reducă taxele", titrează ziarul economic al Mediafax Group. "Banii de la buget, adică banii noştri, vor fi foloşiţi pentru ca bâncile să îşi reducă portofoliul de credite neperformante printr-o schemă de rate compensate cu scutire de la plata impozitului pe venit. Scutirea de impozit va fi aplicată din 2016 până în 2018", explică Ziarul Financiar.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex_2 alex_2
    Cea mai mare problema la noi nu e cu talentul interpretilor ci cu lipsa de talen a celor care scriu muzica. Majoritatea nu gasesc ceva original de cantat.
    Apoi adevarata sursa de venit sunt nuntile, botezurile si cluburile. Multi pare ca au disparut dar de fapt o duc foarte bine ca manelisti si karaokisti.
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Cei care au castigat la X Factor au in continuare usile deschise la Antena 1.
  • gabi constantin gabi constantin
    ideal ar fi ca dupa un astfel de castig sa evoluezi cumva din punct de vedere profesional. mai tine si de sansa, s de pricepere, si de scopurile si organizarea personala. fiecare cu ce poate
  • Sabin Sabin
    Bravo celor care după câștigarea unui premiu au reușit sa se mențină la suprafață.
  • maria munteanu maria munteanu
    oamenii talentati merita tot respectul nostru si toata sustinerea
  • valentina valentina
    cu totii sunt cunoscuti, a fost o rampa de lansare doar ca nu toti au stiut sa ramana in top.

Trimite un comentariu

sus