Skip to main content

CNA a prelungit cu nouă ani licența Realitatea TV Cluj Napoca

 

studiou realitatea AdevarulConsiliul Național al Audiovizualului a decis, în ședința de astăzi, să prelungească cu până la nouă ani licența de televiziune deținută de Realitatea Media pentru stația locală din Cluj Napoca.

Publicitate

Decizia de prelungire votată astăzi de membrii Consiliului este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.

Licența deținută de Realitatea Media pentru stația din Cluj Napoca avea ca dată de expirare 4 martie.

Mura Frînculescu, director executiv Realitatea Media:

“Realitatea TV Cluj are jurnale locale realizate de jurnaliști cu o vastă experiență în presă. Este o stație foarte importantă pentru noi, ne bazăm foarte mult pe informațiile pe care ni le furnizează”

Licența Realitatea TV Cluj Napoca a fost prelungită de CNA cu numărul minim necesar de voturi, şase: Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turoș, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea și Radu Călin Cristea.

Monica Gubernat și Laura Goergescu au votat împotriva solicitării Realitatea Media.

Această prelungire de licență vine la două săptămâni după ce grupul de presă Realitatea Media, care deține postul de știri Realitatea TV, a pierdut mai multe licențe locale.

În mai puțin de o săptămână, în perioada 31 ianuarie - 4 februarie, CNA a retras licențele a cinci stații locale deținute de societatea Realitatea Media, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT. Reamintim că, în ședința din 4 februarie, Consiliul Național al Audiovizualului a retras două licențe TV locale, una pentru stația Realitatea TV Banat și una pentru Realitatea TV Iași. Iar, pe 31 ianuarie, Realitatea Media a pierdut o frecvență radio (la Pitești) și două licențe TV locale ( din Alba Iulia și Baia Mare).

Patru din cele cinci licențe au fost retrase de CNA pentru că au încetat să mai emită pe o perioadă mai mare de 90 de zile. În această situație au fost stațiile: Realitatea TV Banat, Realitatea TV Alba Iulia, Realitatea TV Baia Mare, dar și postul de radio din Pitești.

Precizăm că postul Realitatea TV Iași nu a emis niciodată. Realitatea Media a primit licență de la CNA pentru stația din Iași, pe data de 31 ianuarie 2012, dar aceasta nu a fost pusă în funcțiune. Consiliul a constatat că au trecut doi ani, termenul limită în care Realitatea Media putea lansa acest post de televiziune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • @ volo , gresit , nu au emisia defecta , eu o prind (Realitatea ) cu antena de camera ..
  @ adi , tu esti depasit de situatie prietene :
  1. A intrebat cineva daca la Realitatea Cluj se platesc salariile??
  ce treaba are CNA cu asta ?
  2.Daca mai emite acest post??
  emite
  3.Realitatea Cluj cand nu plateste salariile de 6 luni!!
  asta e o gluma buna ....ai surse proaste , sursele mele imi zic ca au intarziere de maxim 1 luna ..

  nu mai posta daca esti pe langa subiect
 • RUSINE CNA !!!! A intrebat cineva daca la Realitatea Cluj se platesc salariile??Daca mai emite acest post?? De ce oare acest fanfaron patetic ,Bogdan Rares , mai trage cu dintii de Realitatea Cluj cand nu plateste salariile de 6 luni!! Aaaaaaa, vin alegerile , am inteles!! Sa vada puiu de securist ca nu va lucra nimeni cu el !
 • Realitatea tv cluj nu emite de mai bine de un an . au emisia defecta, emit numai in cablu. da ce sa stie cna. inca un succes . cu ajutorul Bogdan Rares si C.H. Guse.

Trimite un comentariu