Skip to main content

CNA a prelungit cu nouă ani licenţa Realitatea TV Cluj Napoca

 

studiou realitatea AdevarulConsiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa de astăzi, să prelungească cu până la nouă ani licenţa de televiziune deţinută de Realitatea Media pentru staţia locală din Cluj Napoca.

Publicitate

Decizia de prelungire votată astăzi de membrii Consiliului este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.

Licenţa deţinută de Realitatea Media pentru staţia din Cluj Napoca avea ca dată de expirare 4 martie.

Mura Frînculescu, director executiv Realitatea Media:

“Realitatea TV Cluj are jurnale locale realizate de jurnalişti cu o vastă experienţă în presă. Este o staţie foarte importantă pentru noi, ne bazăm foarte mult pe informaţiile pe care ni le furnizează”

Licenţa Realitatea TV Cluj Napoca a fost prelungită de CNA cu numărul minim necesar de voturi, şase: Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turoş, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea.

Monica Gubernat şi Laura Goergescu au votat împotriva solicitării Realitatea Media.

Această prelungire de licenţă vine la două săptămâni după ce grupul de presă Realitatea Media, care deţine postul de ştiri Realitatea TV, a pierdut mai multe licenţe locale.

În mai puţin de o săptămână, în perioada 31 ianuarie - 4 februarie, CNA a retras licenţele a cinci staţii locale deţinute de societatea Realitatea Media, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT. Reamintim că, în şedinţa din 4 februarie, Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras două licenţe TV locale, una pentru staţia Realitatea TV Banat şi una pentru Realitatea TV Iaşi. Iar, pe 31 ianuarie, Realitatea Media a pierdut o frecvenţă radio (la Piteşti) şi două licenţe TV locale ( din Alba Iulia şi Baia Mare).

Patru din cele cinci licenţe au fost retrase de CNA pentru că au încetat să mai emită pe o perioadă mai mare de 90 de zile. În această situaţie au fost staţiile: Realitatea TV Banat, Realitatea TV Alba Iulia, Realitatea TV Baia Mare, dar şi postul de radio din Piteşti.

Precizăm că postul Realitatea TV Iaşi nu a emis niciodată. Realitatea Media a primit licenţă de la CNA pentru staţia din Iaşi, pe data de 31 ianuarie 2012, dar aceasta nu a fost pusă în funcţiune. Consiliul a constatat că au trecut doi ani, termenul limită în care Realitatea Media putea lansa acest post de televiziune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    Pe ce canal, daca nu ti-e cu suparare ?
  • Unul mic Unul mic
    @ volo , gresit , nu au emisia defecta , eu o prind (Realitatea ) cu antena de camera ..
    @ adi , tu esti depasit de situatie prietene :
    1. A intrebat cineva daca la Realitatea Cluj se platesc salariile??
    ce treaba are CNA cu asta ?
    2.Daca mai emite acest post??
    emite
    3.Realitatea Cluj cand nu plateste salariile de 6 luni!!
    asta e o gluma buna ....ai surse proaste , sursele mele imi zic ca au intarziere de maxim 1 luna ..

    nu mai posta daca esti pe langa subiect
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Retrag licenta doar atunci cand nu emit nimic local nici macar pe cablu.
  • Adi Adi
    RUSINE CNA !!!! A intrebat cineva daca la Realitatea Cluj se platesc salariile??Daca mai emite acest post?? De ce oare acest fanfaron patetic ,Bogdan Rares , mai trage cu dintii de Realitatea Cluj cand nu plateste salariile de 6 luni!! Aaaaaaa, vin alegerile , am inteles!! Sa vada puiu de securist ca nu va lucra nimeni cu el !
  • volo volo
    Realitatea tv cluj nu emite de mai bine de un an . au emisia defecta, emit numai in cablu. da ce sa stie cna. inca un succes . cu ajutorul Bogdan Rares si C.H. Guse.

Trimite un comentariu

sus