Skip to main content

CRBL și Răzvan de la Antena 1, într-o campanie Cif de protejare a copiilor de mesaje agresive

 

Screen Shot 2014-02-14 at 10.44.56 AMCântărețul CRBL și Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena 1, apar în teaser-ul unei campanii sociale lansate de Cif, prin care se dorește protejarea copiilor de agresivitatea verbală.

Publicitate

Cele două vedete vorbesc, într-un material video de trei minute, alături de câteva mămici, despre impactul negativ pe care îl au mesajele vulgare și discriminatorii asupra copiilor.

Problema identificată de această campanie socială: expunerea celor mici la mesajele violente de pe străzi.

http://www.youtube.com/watch?v=HSmtueNAkUY

În urma unui studiu demarat de Organizația Mondială a Sănătății, în 2010, în mediul școlar din România, peste jumătate dintre copiii și tinerii intervievați au fost implicați într-un caz de violență verbală. Conform aceluiasi studiu, violenta verbala se intampla pe stradă sau la școală.

Campanie Cif și McCann Erickson

"Pentru a limita expunerea celor mici la agresivitate, pentru a-i feri de interacțiunea cu mesajele vulgare și discriminatorii din fața blocului, de pe peretele din curtea școlii, de pe gardurile parcului preferat, Cif si McCann Bucuresti, pregătesc una dintre cele mai curajoase inițiative din țara noastră", se arată într-un comunicat al agenției McCann.

Campania realizată de McCann București pentru brandul de curățenie a locuinței Cif urmează să se lanseze peste câteva zile. În momentul de față, prin acest spot de teasing se comunică problema identificată - expunerea copiilor la mesajele agresive din oraș.

Această campanie socială susținută de Cif se va desfășura până în luna mai și va acoperi întreaga țară.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu