Skip to main content

Discovery, National Geographic și History, în locul Antenelor pe Focus Sat

 

Antena-satelit-Focus-Sat-MAX-AKTA_3473641_1273494757
UPDATE. Condițiile financiare impuse de Antena 1 ar fi afectat abonații, spun oficialii FocusSat, într-o declarație pentru HotNews.ro. Compania continuă negocierile cu Antena Group. Declarația reprezentanților FocusSat, în articol.

Publicitate

Posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia și GSPTV au fost înlocuite în grila operatorului FocusSat cu patru canale de documentare și unul de filme - Bollywood TV.

Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel și Bollywood TV iau locul celor cinci canale ale trustului Intact.

"Începând de astăzi (6 februarie), toți clienții Focus Sat vor beneficia de cinci canale de top în pachetul Familia, fără costuri suplimentare", anunță operatorul de televiziune prin satelit, pe site-ul oficial.

CONTEXT. Ce s-a întâmplat?

Compania Antena Group a anunțat, ieri, că FocusSat nu-i mai retransmite canalele.

“Partile nu au cazut de acord în ceea ce priveste termenii comerciali“, explicau, ieri, oficialii Antena Group ieșirea posturilor sale din grila Focus Sat, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Antena Group preciza că este "în continuare deschisă negocierilor compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator”.

Anunțul complet al Focus Sat:

"Din dorința de a reduce inconveniențele create de suspendarea canalelor Antena Group din grilă, începând de astăzi, toți clienții Focus Sat vor beneficia de 5 canale de top din pachetul Familia, fără costuri suplimentare.

Astfel, vă veți bucura de cele mai inedite documentare difuzate de Discovery Science sau Discovery World, precum și de călătorii memorabile în paradisul sălbatic, transmise de National Geographic Wild. În plus, History Channel va dezvălui intrigi care au marcat istoria, în timp ce Bollywood TV vine cu povești seducătoare din cultura indiană." (potrivit site-ului focussat.ro)

FocusSat, pentru HotNews.ro: Este o situație temporară. Se depun eforturi pentru ajungerea la o intelegere cu Antena Group

"Mentionam ca este o situatie temporara ce vine ca urmare a incercarii Antena Group de a ne impune conditii care ar fi afectat negativ clientii. Se depun eforturi pentru ajungerea intr-un termen cat mai scurt posibil la o intelegere cu Antena Group. Totodata, Focus Sat analizeaza posibilitatea de a adauga noi canale in grila, in perioada urmatoare, astfel incat toti clientii care au pachetele Familia si Mozaic sa se poate bucura de o grila extinsa, cu un continut variat", a declarat FocusSat, pentru HotNews.ro.

Focus Sat are peste 300 de mii de abonați. La data de 30 septembrie 2013, serviciul de televiziune prin satelit al UPC avea 317.500 de abonați.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu