Skip to main content

Discovery, primul serial de ficțiune: cu Tim Roth - Lie to me și Richard Madden - Urzeala Tronurilor. Ridley Scott producător

 

Goana dupa aur - serial DiscoveryTeleviziunea de documentare Discovery Channel anunță lansarea primului său serial de ficțiune - "Klondike", în România.

Publicitate

Producția îi are în rolurile principale pe Richard Madden (Urzeala Tronurilor), Tim Roth (Lie to me, Pulp Fiction), Abbie Cornish (Bright Star) și Sam Shepard (August: Osage County, Out of the Furnace).

Serialul poartă semnătura lui Ridley Scott în calitate de producător executiv.

Premiera serialului în România, pe 5 martie

În România, premiera serialului Klondike va fi difuzatată, pe 5 martie (miercuri), de la ora 22.00. Primul episod al serie a fost difuzată pe 20 ianuarie în Statele Unite și a obținut în prime-time o audiență de 3,4 milioane de telespectatori.

Promo-ul serialului Klondike - Discovery Channel

http://www.youtube.com/watch?v=G41dGDIW25c

Serialul urmărește "un moment istoric, care a schimbat radical destinele a sute de mii de oameni plecati in "Goana dupa Aur" din Yukon", potrivit unui comunicat al Discovery Channel.

Noua producție de la Discovery este o ecranizare a romanului lui Charlotte Gray "Căutătorii de aur: Cum e să dai lovitura în Klondike".

Ada Roseti, despre serialul de ficțiune de la Discovery:

"În ultimii ani, Discovery a realizat mai multe programe despre căutători de aur care au devenit în scurt timp unele dintre cele mai populare emisiuni în rândul telespectatorilor noștri la nivel global. De aceea, decizia de a continua cu acest gen și în zona de ficțiune a fost una firească. Pe lângă o distribuție remarcabilă, Klondike este o combinație de ficțiune și fapte reale despre ambiția unor oameni de a duce o viață mai bună, a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Scenariul este semnat de Paul Scheuring - "Prison Break"

  • Klondike este o co-producţie între Discovery, Entertainment One Television (eOne) şi Nomadic Pictures, în asociere cu Scott Free Television.
  • Paul Scheuring ("Prison Break," "Pe cont propriu") este scenaristul principal şi unul dintre producătorii executivi, alături de Ridley Scott şi David W. Zucker, plus John Morayniss şi Michael Rosenberg pentru eOne, în timp ce Mike Frislev şi Chad Oakes sunt co-producători pentru Nomadic.
  • Josh Goldin & Rachel Abramowitz au colaborat la scrierea câtorva episoade, în calitate de producători-consultanţi.
  • Eileen O'Neill şi Dolores Gavin sunt producătorii executivi pentru Discovery.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu